16.06.2016.

Internetska stranica sa savjetima za stručnjake u automobilskom sektoru

Nova internetska stranica s uputama i savjetima za profesionalne automehaničare

Osluškujući tržište i potrebe kupaca tvrtka Henkel je pokrenula internetsku stranicu www.popravak-vozila.com.hr na kojoj je moguće pronaći brojne savjete i upute kako s proizvodima robnih marki Loctite i Teroson popraviti određeni kvar, servisirati vozilo ili olakšati njegovo održavanje.

Gdje ima volje ima i načina, a mi bismo dodali da je ipak lakše popraviti vozilo, ili neke njegove dijelove, s odgovarajućim alatom i proizvodima. Svaki profesionalni mehaničar i serviser zna prepoznati kvar i otkloniti ga na najbolji mogući način, a pritom se nerijetko koriste i proizvodima za učvršćivanje, odnosno lijepljenje. Osim što redovito rade na unaprjeđenju proizvoda, tvrtka Henkel je svojim vjernim korisnicima iz automobilskog sektora namijenila i internetsku stranicu za popravak i održavanje vozila (VRM) www.popravak-vozila.com.hr. Na spomenutoj stranici dostupne su informacije o područjima koja podrazumijevaju popravak i održavanje vozila, a jednako tako njeni korisnici mogu ostvariti i tehničku prednost u odnosu na konkurenciju.

„Industrija se izuzetno brzo razvija. Danas informacije moraju biti izravno poslane, brzo dostupne i usmjerene ciljnoj skupini,“ kaže Attila Toth, prodajni menadžer za VRM u sektoru Ljepila i tehnologije te ističe da je novi VRM portal dodatna usluga specijaliziranoj obuci i vrijedan izvor informacija profesionalcima u automobilskoj industriji.

Na stranici www.popravak-vozila.com.hr nalaze se korisni savjeti o popravcima metalnih i plastičnih dijelova, zamjeni stakala i vjetrobrana, popravcima pukotina i ogrebotina uzrokovanih udarom kamenčića, kao i podrška kad govorimo o mehaničkim popravcima. „Na primjer, „posebnim uputstvima“ savjetujemo i pokazujemo kako popraviti dijelove da bi motor radio besprijekorno“, kaže Toth, te nastavlja: „Istovremeno na internetskoj stranici pružamo i dragocjene savjete, ali i otkrivamo male tajne kako koristiti Loctite i Teroson proizvode tijekom obavljanja svakodnevnog posla u jednoj automehaničarskoj radionici.“

Najnovije informacije o inovacijama, događajima i obukama kad su u pitanju proizvodi zaokružuju ponudu ove nove internetske stranice. Posebne promotivne kampanje su također dostupne na internet stranici.
Nova internetska stranica već je dostupna i možete joj pristupiti: www.popravak-vozila.com.hr.


Priopćenje za javnost (2,04 MB)
Jelena Šarenac Henkel Corporate Communications Serbia, Slovenia, Croatia, Bosnia +381-11-207-22-09 jelena.sarenac@henkel.com Preuzmi vizitku Dodaj u Moja zbirka