Moja zbirka

Adhesive Technologies (Ljepila i tehnologije)

Henkel je vodeći pružatelj rješenja na području ljepila, brtvila i funkcionalnih premaza diljem svijeta. Našim kupcima nudimo sveobuhvatni asortiman prilagođenih rješenja, kao i proizvode visoke kvalitete za široku potrošnju. Naš globalni tim stručnjaka surađuje s kupcima kako bi isporučili najbolju uslugu u svojoj klasi. Naše snažne inovacije i tehnologije vodećih robnih marki kao što je Loctite stvaraju održivu vrijednost za kupce iz područja tehnologija te potrošače i profesionalne korisnike.

Naš asortiman industrijskih proizvoda organiziran je u pet robnih marki iz područja tehnologija - Loctite, Bonderite, Technomelt, Terosoni Aquence. Za potrošačka i profesionalna tržišta, usredotočeni smo na četiri globalne platforme za robne marke Pritt, Loctite, Ceresiti Pattex.

  • U poslovnoj jedinici Ljepila za ambalažu i robu široke potrošnje, surađujemo s vodećim kupcima na međunarodnom tržištu u cilju razvoja inovativnih rješenja za proizvodnju ambalaže za namirnice i robu široke potrošnje.
  • U poslovnoj jedinici Prijevoz i metal, nudimo vrhunska rješenja sustava za automobilsku i zrakoplovnu industriju te industriju za obradu metala i specijaliziranih tehničkih službi.
  • U poslovnoj jedinici Opća industrija, nudimo sveobuhvatni asortiman proizvoda za industrijsku proizvodnju i održavanje.
  • Naša poslovna jedinica Elektronikakupcima u području elektroničke industrije diljem svijeta nudi sveobuhvatni asortiman inovativnih ljepila visoke tehnologije za proizvodnju mikročipova i elektroničkih sklopova.
  • U poslovnoj jedinici Ljepila za široku potrošnju, obrte i graditeljstvo, na tržištu nudimo širok raspon proizvoda robnih marki za privatne korisnike i obrtnike.

Naši glavni brendovi u Hrvatskoj

Naši glavni brendovi širom svijeta

Tržišta

Rješenja iz Henkela mogu se pronaći u mnogim predmetima koji se proizvode, a koje svakodnevno koristimo: u automobilima, knjigama i časopisima, računalima, zrakoplovima, hladnjacima, mobilnim telefonima, pokućstvu, tekstilima, ambalaži i brojnim drugim predmetima.

Informacije i usluge