Apstraktna slika koja prikazuje Henkelove poslovne jedinice Adhesive Technologies, Hair i Laundry & Home Care.

NAŠE POSLOVNE JEDINICE

Zahvaljujući našim brendovima, inovacijama i tehnologijama, Henkel drži vodeća mjesta na tržištu u Hrvatskoj i diljem svijeta u poslovanju s industrijskim proizvodima i robom široke potrošnje.

Naše dvije poslovne jedinice ujedinjuje predvodnički duh i želja za svakodnevnim preoblikovanjem i poboljšanjem života – za sadašnje i buduće generacije. Više od 145 godina izgrađujemo trajno naslijeđe. Naši proizvodi igraju važnu ulogu u svakodnevnom životu milijuna ljudi i pomažu u preobrazbi čitavih industrija.

Poslovna jedinica Adhesive Technologies svjetski je predvodnik na tržištu ljepila, brtvila i funkcionalnih premaza. Poslovna jedinica Consumer Brands drži vodeća mjesta u kategoriji proizvoda za njegu kose i proizvoda za pranje rublja i održavanje kućanstva u Hrvatskoj i mnogim tržištima diljem svijeta. Saznajte više o našim dvjema poslovnim jedinicama te našim brendovima i poslovnom portfelju.

ADHESIVE TECHNO­LOGIES

U pozadini se vidi žensko lice. U prednjem planu prikazane su njezine ruke s plavim rukavicama u kojima drži vijak s plavim sredstvom za osiguranje vijaka.

Vodeća smo poslovna jedinica društva Henkel na današnjem tržištu i oblikujemo sutrašnjicu svojim ljepilima, brtvilima i funkcionalnim premazima – za industrijsku primjenu kao i za obrtnike i potrošače.

CONSUMER BRANDS

Žena ispred koje na stolu stoji košara puna Henkelovih proizvoda kao što su: Persil, Gliss, Bref, Somat, Taft i ostali.

Naš portfelj proizvoda Consumer Brands sastavni je dio svakodnevnog života mnogih potrošača. U ponudi imamo dobro poznate visokokvalitetne proizvode za njegu, oblikovanje i bojenje kose, deterdžente za pranje rublja, omekšivače za rublje i još mnogo drugih proizvoda za naše potrošače i profesionalne frizere diljem svijeta.