Adhesive Technologies

Production Montornes

Adhesive Technologies kompanije Henkel su vodeća poslovna jedinica na današnjem tržištu i oblikuju sutrašnjicu svojim ljepilima, brtvilima i funkcionalnim premazima. Mi omogućujemo transformaciju cijelih industrija, što našim klijentima daje konkurentske prednosti i nudi im jedinstven doživljaj.


Inovativno razmišljanje i poduzetnički duh dio su našeg DNK. Budući da smo stručnjaci za primjenu u prerađivačkoj industriji širom svijeta, usko surađujemo s kupcima i partnerima kako bismo stvorili održivu vrijednost za sve dionike - s pouzdanim robnim markama i visoko utjecajnim rješenjima na temelju portfelja neusporedive tehnologije.

Naš portfelj industrijskih proizvoda organiziran je u pet marki tehnološkog klastera - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson i Aquence. Za potrošače i zanatlije fokusiramo se na četiri globalne platforme marki Pritt, Loctite, Ceresit i Pattex.

Did you know that Henkel is the world`s #1 adhesives producer?

Jeste li znali da je Henkel vodeći proizvođač

ljepila u svijetu?

Automobili i metali

U poslovnoj oblasti Automobili i metali pružamo našim međunarodnim kupcima u automobilskoj i metalo prerađivačkoj industriji prilagođena rješenja visokog učinka, sveobuhvatan tehnološki portfelj i specijalizirane tehničke usluge. Našim kupcima stvaramo konkurentsku prednost u cijelom lancu vrijednosti proizvodnje automobila, omogućujući im da odgovore na trendove e-mobilnosti, autonomne vožnje i lagane težine. Isporučujemo rješenja usmjerena na performanse s visokim utjecajem koja djeluju na cijelom lancu vrijednosti metala, od metalne zavojnice i obrade metala do gotovih metalnih proizvoda, uključujući metalnu ambalažu.

Elektronika i industrija

U poslovnoj oblasti Elektronika i industrija svojim klijentima nudimo specijalizirani portfelj visokih inženjerskih rješenja za elektroničke i industrijske ključne račune. Mi smo vodeća kompanija u svijetu koja nudi široki portfelj proizvoda i specijaliziranu tehničku i istraživačko-razvojnu ekspertizu, pomažući našim klijentima u unapređivanju i realizovanju novih i inovativnih rješenja. Koristeći našu globalnu prisutnost, našim rješenjima za lijepljenje, spajanje, brtvljenje, premazivanje, zaštitu i termičko upravljanje omogućujemo neke od najprepoznatljivijih svjetskih marki i proizvoda.

Ambalaže i robe široke Potrošnje

U poslovnoj oblasti Ambalaže i robe široke potrošnje vodeći smo u razvoju inovativnih rješenja koja se bave globalnim trendovima potrošača poput rastuće potražnje za održivijim praksama. Na čelu smo promoviranja kružnog gospodarstva s našim rješenjima visokog učinka za pakiranu hranu i pića, pelene i higijenske proizvode, žbuke i zavoje, odjeću i obuću, namještaj i još mnogo toga - a sve stvoreno s obzirom na potrošače.

Obrtničke djelatnosti, graditeljstvo i profesionalne djelatnosti

Iz djelokruga Obrtničke djelatnosti, graditeljstvo i profesionalne djelatnosti plasiramo široku paletu proizvoda za privatne potrošače, do-it-yourself entuzijaste, obrtnike i trgovinu, kao i za profesionalce u održavanju i proizvodnji iz više od 800 različitih industrija. Svojim kupcima nudimo ljepila i brtvila za uporabu u kući i oko nje, građevinske materijale i rješenja za brtvljenje pločica, prozora, fasada, podruma, krovova i poda te sveobuhvatan portfelj rješenja s visokim učinkom za montažu i održavanje strojeva.

Naši glavni brendovi u Hrvatskoj

Informacije i usluge