Adhesive Technologies

Adhesive Technologies (Ljepila i tehnologije) kompanije Henkel su vodeće u svijetu po svojim značajnim rješenjima. Mi vodimo tržišta današnjice i stvaramo tržišta sutrašnjice uz naš jedinstveni portfolio pionirskih inovacija, odgovarajućih rješenja i jakih brendova koji predstavljaju iskorak u segmentu adheziva, brtvila i funkcionalnih premaza. Kombiniramo vodstvo u inovacijama i tehnologiji sa bliskim odnosom sa kupcima kako bismo pružili rješenja koja su ključni dio mnogobrojnih proizvoda u industriji i širokoj potrošnji. Koristimo prisustvo na globalnoj razini i stručnost kako bismo kupcima i potrošačima širom svijeta ponudili pobjedničku kombinaciju najboljih usluga u klasi i vodeće tehnologije.

Naš asortiman industrijskih proizvoda organiziran je u pet robnih marki iz područja tehnologija - Loctite, Bonderite, Technomelt, Terosoni Aquence. Za potrošačka i profesionalna tržišta, usredotočeni smo na četiri globalne platforme za robne marke Pritt, Loctite, Ceresiti Pattex.

  • U poslovnoj jedinici Ljepila za ambalažu i robu široke potrošnje surađujemo s vodećim proizvođačima brendova i međunarodnom tržištu u cilju razvoja inovativnih i održivih rješenja za parkiranje hrane i robe široke potrošnje.
  • U poslovnoj jedinici Prijevoz i metal potrošačima nudimo vrhunska rješenja sustava za automobilsku i zrakoplovnu industriju, zračni prostor te industriju za obradu metala s izvanrednim sustavnim rješenjima, sveobuhvatnim portfeljem tehnologija i specijaliziranom tehničkom službom.
  • U poslovnoj jedinici Opća industrija svojim potrošačima nudimo sveobuhvatni asortiman proizvoda za industrijsku proizvodnju i održavanje.
  • Naša poslovna jedinica Elektronika kupcima u području elektronike nudi specijalizirani portfelj inovativnih ljepila visoke tehnologije za proizvodnju mikročipova, elektroničkih sklopova i sustava upravljanja toplinom.
  • Poslovna jedinica Ljepila za široku potrošnju, obrte i graditeljstvo na tržištu nudi opsežan raspon brendiranih proizvoda za privatne, trgovinske i građevinske korisnike.

Naši glavni brendovi širom svijeta

Tržišta

Rješenja iz Henkela mogu se pronaći u mnogim predmetima koji se proizvode, a koje svakodnevno koristimo: u automobilima, knjigama i časopisima, računalima, zrakoplovima, hladnjacima, mobilnim telefonima, pokućstvu, tekstilima, ambalaži i brojnim drugim predmetima.

Informacije i usluge