3-erbild-webseite-1640x514px

OVO JE Henkel Croatia

Gradeći na snažnom nasljeđu dugom više od 145 godina, predvodimo put ponovnog osmišljavanja i poboljšanja života svaki dan. Danas i za generacije koje dolaze. Našim inovativnim i održivim robnim markama i tehnologijama, našim timovima diljem svijeta. Henkel zauzima vodeće pozicije u područjima industrijskog tržišta, kao i proizvoda široke potrošnje: Naš portfelj uključuje dobro poznate proizvode za njegu kose, deterdžente za pranje rublja, omekšivače kao i ljepila, brtvila i funkcionalne premaze.

Tko smo i što nas pokreće

WE ARE PIONEERS AT HEART FOR THE GOOD OF GENERATIONS

Mountain

Naša svrha “Pioneers at heart for the good of generations” ujedinjuje ono za što se zalažemo, način na koji radimo i čini temelj naše strategije. Pionirski duh osnivača naše tvrtke, Fritza Henkela, ono je što nas nastavlja razlikovati i ujedinjuje Henkelove zaposlenike diljem svijeta. Ambicija i motivacija da zajedno radimo na rješenjima sutrašnjice. Danas. Svaki dan. Ne činimo to samo za sebe, već i za buduće generacije, jer dijelimo zajedničku odgovornost.

Henkel Croatia

Henkel Hrvatska je zaslužan za mnoge proizvode označene robnom markom koje redovito upotrebljavate, kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. U Hrvatskoj poslujemo u sklopu sva dva Henkelova strateška poslovna područja: Adhesive Technologies (Ljepila i tehnologije) i Consumer Brands.

Naše poslovne jedinice

HENKEL ADHESIVE TECHNO­LO­GIES

adhesive-foliage

Mi smo vodeći pružatelj rješenja na području ljepila, brtvila i funkcionalnih premaza diljem svijeta - za industrijsku primjenu kao i za potrošače i obrtnike.

CONSUMER BRANDS

Apstraktna slika koja prikazuje poslovnu jedinicu Consumer Brands u kojoj su obuhvaćeni sektori Hair (Proizvodi za njegu kose) i Laundry & Home Care (Proizvodi za pranje rublja i održavanje kućanstva).

Consumer Brands naša je poslovna jedinica koja obuhvaća potrošačke robne marke i proizvode u područjima asortimana proizvoda za pranje rublja i održavanje kućanstva i proizvoda za njegu kose.

Naše priče

Raznolikost, jednakost i uključivanje

JA SAM JEDINSTVEN/JEDINSTVENA. MI SMO HENKEL.

Jedinstvenost 50 000 naših zaposlenika naša je snaga

U društvu Henkel vjerujemo u snagu jedinstvenosti. Vjerujemo u jednakost i osjećaj pripadnosti za ljude, bez obzira na njihove razlike – u našim društvima i na našem radnom mjestu.

Raznolikost naših zaposlenika, odakle dolaze, njihova iskustva, gledišta i uvažavanje svih njihovih individualnih razlika temelj su naše konkurentske prednosti. Vjerujemo da je kultura poduzeća usmjerena na raznolikost, jednakost i uključivanje ključni pokretač kreativnosti i inovacija. Naša sposobnost postizanja izvrsnih rezultata potpomognuta je našom sposobnošću da integriramo raznolikost, jednakost i uključivanje u svoju korporativnu kulturu i način poslovanja te o njoj ovisi.

Odlučno smo posvećeni izgradnji timova koji odgovaraju potrebama tržišta na kojima poslujemo i klijenata s kojima radimo, čije se kulturne pozadine, vještine i znanja u velikoj mjeri razlikuju. Raznoliki timovi pokreću inovacije i nove načine rješavanja problema; ipak, potrebna im je uključiva kultura i vodstvo kako bi mogli djelovati na najbolji mogući način.

Sylvie Nicol

Naše kolege od presudnog su značaja. Naš raznoliki globalni tim i naša uključiva kultura poduzeća omogućuju nam da iskoristimo svoju kreativnost i inovativnu kulturu.