Ovo jeHenkel Croatia

3-erbild-webseite-1640x514px

Gradeći na snažnom nasljeđu dugom više od 145 godina, predvodimo put ponovnog osmišljavanja i poboljšanja života svaki dan. Danas i za generacije koje dolaze. Našim inovativnim i održivim robnim markama i tehnologijama, našim timovima diljem svijeta. Henkel zauzima vodeće pozicije u područjima industrijskog tržišta, kao i proizvoda široke potrošnje: Naš portfelj uključuje dobro poznate proizvode za njegu kose, deterdžente za pranje rublja, omekšivače kao i ljepila, brtvila i funkcionalne premaze.

Tko smo i što nas pokreće

WE AREPIONEERS AT HEARTFOR THE GOOD OF GENERATIONS

Mountain

Naša svrha “Pioneers at heart for the good of generations” ujedinjuje ono za što se zalažemo, način na koji radimo i čini temelj naše strategije. Pionirski duh osnivača naše tvrtke, Fritza Henkela, ono je što nas nastavlja razlikovati i ujedinjuje Henkelove zaposlenike diljem svijeta. Ambicija i motivacija da zajedno radimo na rješenjima sutrašnjice. Danas. Svaki dan. Ne činimo to samo za sebe, već i za buduće generacije, jer dijelimo zajedničku odgovornost.

Henkel Croatia

Henkel Hrvatska je zaslužan za mnoge proizvode označene robnom markom koje redovito upotrebljavate, kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. U Hrvatskoj poslujemo u sklopu sva tri Henkelova strateška poslovna područja: Adhesive Technologies (Ljepila i tehnologije) i Consumer Brands.

Naše poslovne jedinice

HenkelAdhesiveTechno­lo­gies

adhesive-foliage

Mi smo vodeći pružatelj rješenja na području ljepila, brtvila i funkcionalnih premaza diljem svijeta - za industrijsku primjenu kao i za potrošače i obrtnike.

Consumer Brands

Henkel Consumer Brands Stage Visual

Consumer Brands naša je poslovna jedinica koja obuhvaća potrošačke robne marke i proizvode u područjima asortimana proizvoda za pranje rublja i održavanje kućanstva i proizvoda za njegu kose.

Naše priče

Raznolikost, jednakost i uključivanje

U Henkelu promičemo holistički pristup raznolikosti i uključivanja. Raznolikost naših zaposlenika, odakle dolaze, njihova iskustva, talenti, znanje, kreativnost i uvažavanje svih njihovih individualnih razlika temelj su naše konkurentske prednosti. Kao tvrtka koja posluje globalno, Henkel zapošljava pripadnike 120 nacija u više od 80 zemalja. Približno 85 posto naših zaposlenika radi izvan Njemačke, a više od pola na tržištima u nastajanju. Vjerujemo da su kultura raznolikosti i uključivanja tvrtke ključni pokretači kreativnosti, inovacija i izuma. Naša sposobnost postizanja izvrsnih rezultata potpomognuta je te ovisi o našoj sposobnosti da uklopimo raznolikost i uključivanje u našu organizacijsku kulturu i način poslovanja.

Snažno smo predani stvaranju timova koji udovoljavaju potrebama tržišta na kojima poslujemo i klijentima s kojima surađujemo, a koji imaju širok spektar kulturnog podrijetla, vještina i znanja. Uvjereni smo da raznoliki timovi potiču inovacije i nove načine rješavanja problema; a istodobno im je potrebna inkluzivna kultura i vodstvo koje će im pomoći da budu najbolji u svojoj funkciji.