Tehnološki orijentirani poslovni modeli

Od elektromobilnosti i 3D ispisa do digitalnog blizanca: Naša tehnološki napredna rješenja i procesi čine nas vodećima na današnjim tržištima i pomažu nam oblikovati tržišta sutrašnjice.

U Henkelu težimo najboljim tehnološkim rješenjima za razvoj inovativnih proizvoda i usluga za potrošače, industrijske klijente i partnere. Koristimo digitalizaciju kako bismo povećali učinkovitost i djelotvornost naših procesa, proizvodnje i usluga. U tom kontekstu, naše aplikacije preuzimaju aktivnu ulogu u ključnim područjima digitalne revolucije:

RJEŠENJA ZA INDUSTRIJU


Consumer

Kao stručnjaci za industriju i primjenu u proizvodnom sektoru, svoju stručnost u cijelom svijetu koristimo za suradnju s industrijskim klijentima i partnerima na razvoju budućih tehnologija.

RJEŠENJA ZA POTROŠAČE


Consumer

Digitalna revolucija mijenja navike i stil života potrošača. Reagiramo na te promjene i svojim tehnologijama pomažemo u njihovom oblikovanju. Naš je cilj učiniti svakodnevni život lakšim, sigurnijim i održivijim.

RJEŠENJA ZA PROIZVO­DNJU I LOGISTIKU


Consumer

Za optimizaciju procesa Henkel koristi digitalne tehnologije karakteristične za industriju 4.0. Tisuće senzora u više od 170 tvornica u stvarnom vremenu bilježe informacije o održivosti, učinkovitosti, kvaliteti i sigurnosti, omogućujući analizu u oblaku za dijagnostiku, predviđanje i mjere optimizacije. Nadalje, digitalizacija naše logistike opskrbnog lanca pomaže u podizanju razine usluga, osiguravanju bolje iskorištenosti proizvodnih pogona, poboljšanju protoka materijala i smanjenju našeg ekološkog otiska.