ORGANIZACIJSKA KULTURA

Corporate Culture Visual

Naša Svrha odražava ono što nas sve spaja u Henkelu: Pioneers at heart for the good of generations. Čini nas raznoliki tim od oko 48.000 kolega širom svijeta, i svakodnevno nastojimo obogatiti i unaprijediti živote kroz svoje proizvode, usluge i rješenja. Naša Svrha nastala je od naših korijena i u budućnost donosi naše dugogodišnje naslijeđe inovacija, odgovornosti i održivosti. Naše zajedničke vrijednosti i obveze kao lidera (Leadership Commitments) svakodnevno rukovode našim odlukama i postupcima.

Naša svrha

Sve je počelo jednim snom. Prije više od 145 godina, Fritz Henkel, poduzetnik i odvažni prvak u srcu, transformirao je svakodnevni život ljudi. Time je nastala duga povijest brige: za svoje zaposlenike, društvo i okoliš. Davno prije nego što je taj koncept postojao, održivost je stavio na prvo mjesto.

Danas se ime Henkel još uvijek zalaže za ove vrijednosti. Naš osjećaj jedinstva učinio nas je bogatom zajednicom od oko 48.000 članova kojima kupci i potrošači vjeruju. Zajedno, svakodnevno obogaćujemo i unaprijeđujemo živote milijardi ljudi kroz svoje proizvode, usluge i rješenja. I imamo kapaciteta povećati taj utjecaj.

Nastavit ćemo se razvijati na temeljima svog pionirskog duha, znanja i resursa kako bismo oblikovali svijetlu budućnost novih generacija. Svojim inovacijama i tehnologijom stvaramo vrijednost za kupce i potrošače, donosimo uspjeh našim timovima i pokretačka smo snaga za dobro u svijetu.

Henkel Purpose - Thumbnail

Naše vrijednosti 

Naše vrijednosti usmjeravaju sve naše radnje, odluke i ponašanja. Svaki dan moramo donositi odluke u vrlo nestabilnom okruženju. A istovremeno smo i vrlo raznoliki: dolazimo iz različitih kulturnih pozadina i imamo različita iskustva, poslujemo na vrlo različitim tržištima i industrijama. Iz tog su razloga jasne vrijednosti koje svi u Henkelu dijele, razumiju i žive po njima toliko važne za naš budući uspjeh.

Naša pravila ponašanja

Mi smo društvo s integritetom koje posluje u skladu s visokim etičkim standardima, u svakoj zemlji, u svim poslovnim jedinicama i na svim funkcijama – to je stav koji naglašavamo putem naše svrhe Pioneers at heart for the good of generations (Prvaci u srcu za dobro svih generacija). Predvodnički duh i pridržavanje pravila idu ruku pod ruku.

Pridržavanje pravila bilo je i uvijek će biti sastavni dio našeg načina razmišljanja i naše poslovne prakse. Naša pravila ponašanja služit će kao kompas za naše postupke i ponašanje i pomoći će nam da se snađemo u složenim situacijama kako bismo donijeli ispravne odluke i održali globalnu reputaciju koju je naše društvo generacijama stjecalo kod naših kupaca, partnera i zajednica u kojima djelujemo.


Our Code of Conduct

Naša pravila ponašanja