Organizacijska kultura

Henkel Purpose - Thumbnail

Naša Svrha odražava ono što nas sve spaja u Henkelu: Pioneers at heart for the good of generations. Čini nas raznoliki tim od više od 50.000 kolega širom svijeta, i svakodnevno nastojimo obogatiti i unaprijediti živote kroz svoje proizvode, usluge i rješenja. Naša Svrha nastala je od naših korijena i u budućnost donosi naše dugogodišnje naslijeđe inovacija, odgovornosti i održivosti. Naše zajedničke vrijednosti i obveze kao lidera (Leadership Commitments) svakodnevno rukovode našim odlukama i postupcima.

Naša svrha

Corporate Culture Visual

Sve je počelo jednim snom. Prije 145 godina, Fric Henkel, poduzetnik i odvažni pionir u srcu, transformirao je svakodnevni život ljudi. Time je nastala duga istorija brige: za svoje zaposlenike, društvo i okoliš. Davno prije nego što je taj koncept postojao, održivost je stavio na prvo mjesto.

Danas se ime Henkel još uvijek zalaže za ove vrijednosti. Naš osjećaj jedinstva učinio nas je bogatom zajednicom od više od 50.000 članova kojima kupci i potrošači vjeruju. Zajedno, svakodnevno obogaćujemo i unaprijeđujemo živote milijardi ljudi kroz svoje proizvode, usluge i rješenja. I imamo kapaciteta povećati taj utjecaj.

Nastavit ćemo se razvijati na temeljima svog pionirskog duha, znanja i resursa kako bismo oblikovali svijetlu budućnost novih generacija. Svojim inovacijama i tehnologijom stvaramo vrijednost za kupce i potrošače, donosimo uspjeh našim timovima i pokretačka smo snaga za dobro u svijetu.

Naše vrijednosti 

Naše vrijednosti usmjeravaju sve naše radnje, odluke i ponašanja. Svaki dan moramo donositi odluke u vrlo nestabilnom okruženju. A istovremeno smo i vrlo raznoliki: dolazimo iz različitih kulturnih pozadina i imamo različita iskustva, poslujemo na vrlo različitim tržištima i industrijama. Iz tog su razloga jasne vrijednosti koje svi u Henkelu dijele, razumiju i žive po njima toliko važne za naš budući uspjeh.