KORPORATIVNO GRAĐANSTVO

U Henkelu je korporativno građanstvo naš način da „prilagodimo društvo budućnosti”. Naše su aktivnosti osmišljene kako bi ljude obrazovanjem osnažile da steknu vještine i kompetencije potrebne za razvoj inovativnih ideja, održivih ponašanja i novih digitalnih rješenja koja će im omogućiti da svladaju buduće izazove i iskoriste prilike. Zajedno s našim zaposlenicima, umirovljenicima, kupcima, potrošačima, partnerima i dobrotvornim organizacijama predani smo davanju trajnog doprinosa društvu diljem svijeta i izvan okvira naših poslovnih aktivnosti. Radimo zajedno kako bismo aktivno doprinijeli društvenom napretku i dali našim zajednicama doprinos koji poboljšava naše društvo i u skladu je s našom svrhom i korporativnim vrijednostima. 

Duboko ugrađeni u našu korporativnu kulturu jesu težnja i karakter korporativnog građanstva da nadiđemo okvire našeg osnovnog svakodnevnog poslovanja i dobrovoljno se društveno obvežemo. Putem tih napora našim zajednicama dajemo do znanja, ne samo riječima, da smo Pioneers at Heart for the Good of Generations.

Henkelova predanost temelji se na trima stupovima: volonterskom angažmanu naših zaposlenika, partnerstvu s dobrotvornim organizacijama i pomoći u hitnim situacijama s naglaskom na prirodnim katastrofama i pandemijama. Otkrijte tri područja u kojima organiziramo naš angažman.

220223 Henkel CorporateCitizenship v6 FINAL - Thumbnail

A special thanks to “Karan Khanna - Sr. Mgr D2C Controlling & Business Development, Funda Mutlu - Head of Vocational Training Germany, Alexander Rüegg - Corporate Communications Manager and Simon Ellis - Int. Creative Director - Schwarzkopf Professional

Društvena partnerstva: 

Kroz društvena partnerstva, podržavamo društvene inicijative i javne institucije u zajednicama diljem svijeta u kojima se nalaze Henkelove tvrtke.

Korporativno volontiranje: 

Podržavamo naše zaposlenike i umirovljene radnike u njihovom društvenom angažiranju kroz inicijativu „Utječite na sutrašnjicu“.

Hitna pomoć: 

Brzo i bez birokratskih komplikacija pomažemo ljudima koji su se našli u izvanrednim situacijama zbog krize, sukoba ili prirodnih katastrofa i pružamo pomoć u nuždi u suradnji sa zakladom Fritz Henkel Stiftung.