CONSUMER BRANDS

Žena ispred koje na stolu stoji košara puna Henkelovih proizvoda kao što su: Persil, Gliss, Bref, Somat, Taft i ostali.

Pokrećemo platformu za brendove široke potrošnje s više kategorija koja obuhvaća širok asortiman proizvoda i poznatih brendova. Naš raznoliki portfelj usredotočen je na višestruke kategorije brendova široke potrošnje, a poseban je naglasak stavljen na dvije ključne kategorije: Laundry & Home Care i Hair.

NASTOJIMO ZADOVOLJITI POTREBE POTROŠAČA  RAZVOJEM INOVACIJA U SKLOPU KULTNIH BRENDOVA I TEHNOLOGIJA

Naš portfelj brendova

Filter
Filter
Regija
Regija Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Skupine potrošača
Skupine potrošača Filter
Reset
Kategorija proizvoda
Kategorija proizvoda Filter
Reset

Naše ključne kategorije

Apstraktna slika u nijansama plave boje koja simbolizira postupak pranja

Laundry & Home Care

Naši brendovi kao što su Persil, Bref ili svi brendovi igraju ključnu ulogu u svakodnevnom životu naših potrošača. Želimo osvijestiti buduće generacije da primjenjuju održiva rješenja za proizvode potaknuta promjenama u ponašanju potrošača. Zbog toga surađujemo s našim potrošačima i kupcima kako bismo razvili brendove i proizvode koji će biti vodeći na tržištu u područjima kao što su njega rublja, pranje posuđa, sredstva za čišćenje površina i sredstva za čišćenje zahoda.

Imagen abstracta en colores anaranjados que simboliza un mechón de pelo

Hair

U sklopu naše kategorije proizvoda za njegu kose aktivni smo na području robe za široku potrošnju, kao i na području proizvoda za profesionalnu njegu kose. Schwarzkopf ili Syoss pravi su primjer toga. Bilo da se radi o proizvodima za njegu, bojenje ili oblikovanje kose za naše potrošače ili inovativnim proizvodima za njegu, bojenje, završni tretman ili oblikovanje kose za profesionalne frizerske salone – našim brendovima nastojimo ostvariti kvalitetu, sigurnost, održivost i visoku učinkovitost.