PARTNERI I DOBAVLJAČI

Skupina od četvero kolega naslonjena je na stol i provjerava papirologiju

Intenzivna suradnja s partnerima i dobavljačima cijelim lancem vrijednosti konkurentska je prednost za Henkel. Pružanje inovativnih proizvoda i promicanje održivosti dva su bitna sastavna dijela naše strategije, a naši partneri i dobavljači imaju ključnu ulogu u oba. U potrazi za novim idejama i nastojanju da ih uspješno iskoristimo, neprekidno gledamo izvan neposrednih granica našeg društva i tražimo strateška partnerstva sa širokim rasponom ciljnih skupina.

Partneri

Društvo Henkel dobro je poznato po svom inovativnom poslovanju. Naš je cilj ponuditi našim kupcima i potrošačima najbolju moguću kvalitetu i najinovativnija rješenja. Kako bismo to postigli, surađujemo s partnerima diljem svijeta. Tražimo kreativne ideje za nove proizvode, materijale i rješenja za postojeće izazove. Pokažite svoju stručnost i budite dio naše priče o uspjehu.

Korporativno ulaganje

Dobavljači

Blisko surađujemo s našim dobavljačima i održavamo visoke standarde kvalitete, učinkovitosti, odgovornosti i održivosti. Naš Odjel globalne nabave osigurava visoku kvalitetu i isplativost, zahvaljujući kojima našim kupcima donosimo proizvode koji su najboljih u svojoj klasi. Za dugoročne poslovne odnose biramo dobavljače koji nude najveći potencijal u smislu inovacije i optimizacije troškova proizvodnje i logistike.