O NAMA

beauty-care-hair1-1-

U sklopu naše poslovne jedinice Consumer Brands pod istim krovom objedinjujemo sve poslovne djelatnosti povezane s robom široke potrošnje. Zahvaljujući optimiranom portfelju, kultnim brendovima i moćnim tehnologijama poslovna jedinica Consumer Brands drži vodeće mjesto na mnogim tržištima diljem svijeta, osobito u kategoriji proizvoda za njegu kose te proizvoda za pranje rublja i održavanje kućanstva.

NAŠI GLAVNI BRENDOVI

Žena ispred koje na stolu stoji košara puna Henkelovih proizvoda kao što su: Persil, Gliss, Bref, Somat, Taft i ostali.

Zahvaljujući našim inovativnim brendovima zadovoljavamo potrebe potrošača i ojačavamo Henkelovu konkurentsku prednost u područjima inovacija i održivosti.

NAŠE KLJUČNE KATEGORIJE

S lijeve strane: žena koja nanosi proizvod za njegu kose na svoju kovrčavu kosu; s desne strane: muškarac koji slaže rublje

Kao platforma s više kategorija u poslovanju s robom široke potrošnje, naš je portfelj usredotočen na dvije ključne kategorije: Laundry & Home Care i Hair.

Muškarac u kuhinji pere suđe

Laundry & Home Care

Henkel je započeo svoje poslovanje deterdžentima za pranje rublja prije gotovo 150 godina. Danas naš asortiman proizvoda za pranje rublja i održavanje kućanstva uključuje deterdžente i pomoćna sredstva za pranje rublja, sredstva za pranje posuđa, sredstva za čišćenje površina i proizvode za održavanje zahoda.

Žena u kupaonici pere svoju dugu smeđu kosu u kadi

Hair

U sklopu naše kategorije proizvoda za njegu kose aktivni smo na području robe za široku potrošnju, kao i na području proizvoda za profesionalnu njegu kose. Potrošački segment proizvoda za kosu nudi proizvode za bojenje, oblikovanje i njegu kose za maloprodaju i prodaju izravno potrošačima. Profesionalnim salonima za njegu kose nudimo proizvode za njegu, bojenje, završni tretman i oblikovanje kose. Schwarzkopf Professional jedan je od tri najveća svjetska dobavljača proizvoda za profesionalnu njegu kose.