Kontaktirajte naš tim!

Važan nam je dijalog s javnošću! Ako ne možete pronaći informacije koje tražite ili ako imate konkretna pitanja, slobodno nam se obratite!

  • U nastavku smo odgovorili na često postavljana pitanja.
  • Ili nas kontaktirajte putem obrasca pri dnu ove stranice: odaberite temu Vašeg zahtjeva kako biste nam pomogli da kontaktiramo stručnjaka koji može brzo odgovoriti na Vaše pitanje.

Da li imate pitanja?

Možete pretražiti otvorene natječaje i izravno se prijavite preko interneta.

Naš tim za ljudske resurse će Vas kontaktirati nakon što pregleda Vašu dokumentaciju. Budući da je naš process zapošljavanja standardiziran, ne primamo izvanredne aplikacije. Niste pronašli posao koji ste tražili? Otvorite osobni nalog u našoj aplikaciji i aktivirajte obavijesti za pozicije koje Vas  zanimaju. Bićete automatski obaviješteni čim se natječaji za poslove za koje ste zainteresovani otvore.

Također možete kontaktirati naš tim za ljudske resurse kako biste pratili natjecanja na FacebookLinkedIn i Instagram profilima .

Cjelokupni raspon naših proizvoda možete pronaći na stranici “Brendovi i poslovne jedinice“.

Ovdje možete pronaći pregled dostupnih brandova dostupnih u Vašoj zemlji. Također ćete pronaći link za stranicu branda, gdje možete da pronađete više informacija o proizvodu koji tražite.

Također možete pronaći linkove na online trgovine gdje možete naručiti proizvod na mnogim web stranicama robne marke.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Obratite nam se s povjerenjem i Vaš ćemo prigovor/reklamaciju riješiti u najkraćem mogućem roku, a uslugu kojom ste nezadovoljni ćemo pokušati unaprijediti i poboljšati na Vaše zadovoljstvo.

Pisani prigovor možete uputiti putem e-maila na henkel.croatia@henkel.com, putem kontakt centra pozivom na broj: +385 1 6008222 ili putem pošte na adresu: Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb, Hrvatska.

If you are looking for material safety data sheets, please visit our Material Safety Data Sheet database. As we have three business units, Adhesive Technologies, Beauty Care, and Laundry & Home Care, please choose the product category first. Then you can select your language and country to find the data sheet you are looking for.

Technical Data Sheets for our Adhesives products are available in our TDS database.

To search for ingredients of a specific Henkel product please see our List of ingredients according to the Detergents Regulation. You can browse the database for the product name, your country and your language.

Ako tražite tabele sa podacima o sigurnosti proizvoda, molimo posetite našu Bazu tabela sa podacima o sigurnosti materijala. S obzirom da na globalnoj razini imamo tri poslovne jedinice, Ljepila, Beauty Care i Deterdženti i kućna kemija, najprije odaberite kategoriju proizvoda. Zatim možete odabrati svoj jezik i državu da biste pronašli informacije koje tražite.

Tehničke tablice podataka za naše Adhezive dostupne su na stranici TDS baze podataka.

Da biste pretražili sastojke pojedinih Henkel proizvoda, posjetite naš Popis sastojaka u skladu sa Pravilima o deterdžentima.

Bazu podataka možete pretraživati na temelju naziva proizvoda, Vaše države i jezika.

Postoje razne mogućnosti za partnerstvo sa Henkelom. Informacije se mogu naći na henkel.com (na engleskom):

Henkel Ventures je otvoren za različite inovacije. One se mogu odnositi na Napredne materijale i tehnologije kao što su 3D ispis ili FMCG inovacije kao što su IoT ili Pametna pakiranja.

Što se tiče partnerstava zasnovanih na istraživanju, tražimo partnere koji već posjeduju patent koji se odnosi na jedno od naša tri područja poslovanja. U tom slučaju provjerite zadovoljava li Vaš patent naše zahteve. Ako je tako, možete podnijeti svoju ideju zaštićenu patentom u slijedećem koraku.

Ako imate inovativnu ideju za Vaša rješenja za Deterdžente i Kućnu kemiju bez patenta, možete saznati više o našim uvjetima i objašnjenju korak po korak kako možete podnijeti svoje rješenje uz pomoć ovog obrasca.

Procesi za naručivanje Henkelovih proizvoda za distribuciju i ugovore o prodaji ovise od proizvoda  i regije. Da biste stupili u kontakt sa odgovarajućom osobom za kontakt, predlažemo da koristite obrazac za kontakt u nastavku.

Napišite nam poruku

Tema / Služba za korisnike *
400

Osobni podaci

30
40
60
20
80
25
80

Tim ćemo se podacima koristiti da bismo odgovorili na vaš zahtjev.

Obrada i uporaba vaših podataka temelje se na zakonskim odredbama koje opravdavaju te postupke na osnovu nužnosti obrade za obradu vašeg zahtjeva.

Ako niste dali suglasnost za pohranu vaših podataka na duže vrijeme, primjerice tijekom upravljanja odnosima s kupcima, podatke nećemo čuvati dulje nego što je potrebno za ispunjenje prethodno navedene svrhe ili koliko je nužno u slučaju primjene neke zakonske obveze zadržavanja.

Za više informacija o načinu na koji Henkel obrađuje vaše osobne podatke pogledajte Izjavu o zaštiti podataka.

* Kako bismo vam dali brzu povratnu informaciju, nužno je da nam pošaljete informacije označene crvenom zvjezdicom. Ostale su informacije opcionalne te će se upotrebljavati samo za odgovaranje na vaša pitanja, prijedloge ili zahtjeve.