OSMIŠLJAVANJE I POBOLJŠANJE ŽIVOTASVAKI DAN

Henkel Brand Movie (1) - Thumbnail

Predvodimo put ponovnog osmišljavanja i poboljšanja života svaki dan. Danas i za generacije koje dolaze. Našim robnim markama i tehnologijama, našim timovima diljem svijeta.

Naša svrha izražava ono što nas sve ujedinjuje u Henkelu: Pioneers at heart for the good of generations. Gradimo na našem pionirskom duhu, znanju, i resursima da oblikujemo svrhovitu budućnost za generacije koje dolaze.

Spremni za ponovno osmišljavanje!

ZAMISLITEDA VAS UNUČE PITA ŠTOZNAČI „ZA BACANJE“.

Mountain

Još to nismo postignuli, ali radimo na tome da smo svaki dan bliže svijetu u kojem se sva ambalaža može reciklirati ili iznova koristiti.

ZAMISLITE DAKRUŽNO GOSPO­DARSTVOJEDNOSTAVNO BUDEEKONOMIJA.

Bridge

Još to nismo postignuli, ali radimo na tome da smo svaki dan bliže svijetu u kojem nula plastike završava u okolišu.

ZAMISLITEDA SUTRA VIDITE REZULTATE AKCIJA KOJE STEDANAS POKRETALI.

Laboratory

Još to nismo postignuli, ali radimo na tome da smo svaki dan bliže svijetu u kojem klima više nije u krizi. Naš doprinos: postati klimatski pozitivni do 2030.

ZAMISLITEČISTU ODJEĆU SA SAMONEKOLIKO KAPI VODE.

Laundry

Još to nismo postignuli, ali radimo na tome da smo svaki dan bliže svijetu u kojem za pranje rublja nije potrebna gotovo nikakva voda i energija.

ZAMISLITESVOJU NJEGU KOSEPRILAGOĐENUVAŠEMPRAVOM JA.

220818-hen-nhm-3395

Još  to nismo postignuli, ali radimo na tome da smo svaki dan bliže svijetu u kojem je svaki proizvod prilagođen vašim individualnim potrebama i željama.

ZAMISLITEDA NAPUNITE SVOJ AUTOU SEKUNDAMA.

Adhesives Charging

Još to nismo postignuli, ali radimo na tome da smo svaki dan bliže svijetu u kojem je električno punjenje vozila brže od punjenja gorivom. Naša visokotehnološka rješenja pomažu u izgradnji boljih i sigurnijih baterija.

ZAMISLITEDA NAS RAZLIKEZBLIŽAVAJU.

Basketball

Još to nismo postignuli, ali radimo na tome da smo svaki dan bliže svijetu u kojem svačija jedinstvenost omogućuje da zajedno postignemo više.

ZAMISLITEOBRAZOVANJE KOJE VODI DOJEDNAKOSTI.

Greenhouse

Još to nismo postignuli, ali radimo na tome da smo svaki dan bliže svijetu u kojem će svatko obrazovanjem moći iskoristiti svoj potencijal.


STVORIMO BUDUĆNOST.
ZAJEDNO.

Meet the new Henkel brand design (1) - Thumbnail

Istražite naš novi dizajn na Henkel Brand Hubu

Naš novi dizajn marke osmišljen je da ostane. Dinamičan je, šaren i jednostavan za korištenje. Omogućuje fleksibilnost koja ne oslabljuje ono što našu marku čini jakom i prepoznatljivom: naš kultni logo, Henkelove crvena i bijela boja te jedinstven i vrlo fleksibilan novi font čine našu marku odmah prepoznatljivom.

Raznolikost Henkela – njegova poslovanja, proizvodi i ljudi – uvijek je bila ključ našeg uspjeha. Takav bi dojam trebala ostavljati i naša marka. Zato otvaramo svijet boja, predstavljamo sljedeću generaciju fonta i koristimo beskrajne mogućnosti digitalne umjetnosti.