Authentic Beauty Concept

MI VJERUJEMO U AUTENTIČNU LJEPOTU

Ona je naše zajedničko vjerovanje, ona nas spaja i pokreće. Ona počinje u onom trenutku kada odlučite biti svoji.

  • VJERUJEMO DA je autentična ljepota prirodna i jednostavna. Za nju nisu potrebni sofisticirani foto filteri, ona proizlazi iz vašeg karaktera.
  • VJERUJEMO u čiste sastojke pažljivo odabranog porijekla, bez silikona, sulfata i parabena.
  • VJERUJEMO u iskreno poslovanje građeno na empatiji, iskustvu i vještinama. Budite dio pokreta autentične ljepote.

NAŠA UVJERENJA

  • ČISTE FORMULE - Vjerujemo da je ono što izostavljamo u upotrebi jednako važno kao i ono što upotrebljavamo. Naši proizvodi su veganski, bez sulfata*, parabena i silikona. To su proizvodi s integritetom. Sastojci su pažljivo odabrani, prirodni, jednostavni i ugodni.
  • AUTENTIČNA KOSA - Ono što nije oku vidljivo, jest ono što čini razliku. Ideja je osnažiti prirodnu ljepotu koja već postoji. Bez imalo napora kreirati savršeno (ne)savršene opuštene teksture.
  • BEZ POTREBE ZA FILTERIMA - Moto koji stoji iza pokreta autentične ljepote glasi “Budi svoj.” On je vjerodostojan i otvoren jer iskrenost je privlačna. Naša osobnost i karakter su ono što čini našu ljepotu.
  • SVJESNO ISKUSTVO - Povežite se ponovno sa samim sobom. Mi kreiramo okruženje koje stišava buku zaposlenog svijeta koji nas okružuje. Kada ste prisutni u sadašnjosti, tada ponovno vraćate u ravnotežu svoj um i dušu i tako nanovo otkrivate svoju unutrašnju ljepotu koja uistinu izražava vas
  • PRIRODNE I VEGANSKE FORMULE - Nama je važno birati prirodne sasojke pažljivo odabranog porijekla. Ovo također znači da je ono što izostavljamo u upotrebi je jednako važno kao i ono što upotrebljavamo. Ne pristupajući lako poznatom rješenju, već razvijanju proizvoda s integritetom: Bez silikona*, sulfata, parabena, mineralnih ulja i umjetnih bojila. I to veganski.**

* sulfatni surfaktanati
** Sve formule su veganske, osim krute voščane paste i kreme za oblikovanje koje sadrže pčelinji vosak i Amplify mousse koji sadrži kitozan. Cilj nam je ova tri proizvoda učiniti veganskim u 2019.

PAŽLJIVO ODABRANI SASTOJCI
Pomno birajući sastojke s transparentnim lancem vrijednosti, Authentic Beauty Concept linija sadrži Guar Hydroxyproplytrimounium Klorid. To je njegujući sastojak koji poboljšava raščešljavanje i mekoću kose. Održivi Guar uzgajaju farmeri koji djeluju u okviru Održive Guar inicijative (SGI). Od 2017. mi podupiremo ovaj dugoročni SGI program zajedno sa Solvay-em i neprofitnom organizacijom Technoserve u održivoj produkciji sirovine Guar u Indiji.

SPOJ PRIRODE I ZNANOSTI
Unutar Authentic Beauty Concepta, priroda i znanost se spajaju u pročišćenim sastojcima dobivenim kroz ultrazvučnu razgradnju i destilaciju pare. To je vrlo blaga metoda ekstrakcije prirodnih sastojaka: biljni sastojci su okruženi ultrazvučnim valovima kako bi otvorili ćelije biljnih stanica i pružili koncentrirani sadržaj sastojaka. Ova blaga metoda na taj način pohranjuje sve pogodnosti sastojaka. Koncentrati se zatim destiliraju upotrebljavajući paru bez dodavanja teških kemikalija kako bi se izlučila istinska esencija sastojaka.