Bref

Čistoću i svježinu vašeg WC-a osiguravaju Bref proizvodi koji su lider na tržištu. Bref proizvodi su raspoređeni po sljedećim kategorijama koje nude vrijednosti za sve vas.

  • Bref ProNature sadrži 100% recikliranu ambalažu i uz održivu formulu brine o okolišu.
  • Bref Duo Aktiv kombinira učinak sredstva za čišćenje WC školjke i osvježivača WC školjke u jednom proizvodu.
  • Bref Power Aktiv sprječava nastajanje kamenca, pruža pjenu za čišćenje, zaštitu od prljavštine i dodatnu svježinu za Vašu WC školjku.
  • Bref Color Aktiv zahvaljujući kuglicama koje otpuštaju boju, vidljivo održava čistoću i svježinu vaše WC školjke čak i između ispiranja.
  • Bref Perfume Switch pruža novo i jedinstveno senzualno iskustvo koja omogućava promjenu mirisa sa svakim ispiranjem.
  • Bref DeLuxe sadrži formulu sa 4 funkcije: Premium miris, Snažna pjena za čišćenje, Zaštita od kamenca iZaštita od prljavštine.
    Također, Bref nudi sredstva za čišćenje WC-a koja služe za zaštitu i održavanje vaše WC školjke svježom i čistom.

Bref Excellence gel Color Aktiv +

Bref Excellence gel Color Aktiv + savršen je za izvanredne, sjajne i svježe mirisne rezultate čišćenja. Sredstvo za čišćenje WC-a uklanja kamenac, prljavštinu i mrlje s ruba i unutrašnjosti WC-a. Zahvaljujući svojoj samoaktivnoj formuli, Bref Excellence Gel učinkovit je protiv najčešćih problema u čišćenju WC-a i nudi higijensko dubinsko čišćenje bez napora te uklanja kamenac i prljavštinu. Može se koristiti kao svakodnevno sredstvo za čišćenje svih površina i oblika zahoda. Za ugodnije čišćenje i dašak svježine u cijelom WC-u, Bref Excellence gel također pruža svježe mirise citrusa, lavande te oceana.

Bref Brilliant Gel 

Bref Brilliant Gel prvi je osvježivač za WC u obliku gela. Zahvaljujući svojoj All in 1 formuli s četiri funkcije, Bref Brilliant Gel čisti zahod pri svakom ispiranju, sprječava lijepljenje nove prljavštine, nudi poseban udarac svježine i blistavi sjaj. Kad se WC ispere, Bref Brilliant Gel pretvara se u brzo pjenušavo sredstvo za čišćenje toaleta koje osvježava vaš WC i ostavlja ugodan miris za sljedeću osobu. Bref Brilliant Gel naše je idealno rješenje za vaš toalet. 

Pro Nature

Svakako isprobajte naš asortiman održivih proizvoda ProNature. Boce asortimana ProNature proizvedene su od i do 100% reciklirane plastike, od koje je 25% Social Plastic®.