Ceresit

Građevinski projekti su složeni i zahtijevaju specijalizirane proizvode. Sva rješenja koja nudimo temelje se na konstantnoj kvaliteti i dugogodišnjem iskustvu. S našim ključnim kategorijama: ljepila za keramiku, hidroizolacija, toplinska izolacija, Ceresit pruža široki asortiman specijalnih proizvoda i sistemskih rješenja koja zadovoljavaju potrebe industrije i profesionalaca.

Ovaj sektor kontinuirano raste i Ceresit je prepoznat kao vodeća marka koja pruža profesionalna rješenja za keramiku i sisteme vanjske toplinske izolacije. Partnerstvo s majstorima i specijalizirane trgovine temelj su našeg uspješnog poslovanja. Naš glavni cilj je postati pouzdan i kompetentan partner za profesionalne majstore. Fokusirajući se na naše ključne vrijednosti Inovacija, Kvaliteta, Tehnička potpora i Održivost pružamo inovativna, visoko kvalitetna i prikladna sistemska rješenja. Ceresit predstavlja pouzdanost i profesionalnu kvalitetu – ali i unapređenje energetske učinkovitosti i zaštitu prirodnih resursa.

Naše bogato iskustvo, znanje, tehnologije i visoko inovativni proizvodi pomažu našim potrošačima da budu uspješni i efikasni uz očuvanje prirodnih resursa našeg planeta. Kvaliteta za profesionalce.

Glavni brend
www.ceresit.hr

Profesionalci

Veliki građevinski objekti zahtijevaju iznad svega jednu stvar: puno iskustva i najnoviju generaciju razvijenih proizvoda. Tijekom 100 godina povijesti marke, Ceresit je dokazao oboje. I to je razlog zašto se ljudi diljem svijeta oslanjaju na Ceresit.

Ceresit pruža portfolio dizajniran kako bi zadovoljio profesionalne majstore, arhitekte, graditelje koji izvode građevinske radove na redovnoj bazi i traže rješenja za:

  • pripremu podloge
  • hidroizolaciju
  • popravke i obnovu
  • lijepljenje
  • brtvljenje i premaze
  • ispunjavanje
  • ugradnju
  • izolaciju – s posebnim naglaskom na vertikalne konstrukcije

Potrošači

Za sve koji žele potpunu gradnju ili obnovu na funkcionalan način: Ceresit portfolio uključuje proizvode koje mogu koristiti i majstori različitih vještina i koji traže jednostavne, visoko kvalitetne i dugotrajne rezultate.