Schwarzkopf

Schwarzkopf je brend u području kozmetičkih proizvoda koji predstavlja kvalitetu, stručnost i inovacije već više od 120 godina. Schwarzkopf uživa potpuno povjerenje potrošača.

Schwarzkopf predstavlja inovacije, pouzdanost, kvalitetu, povjerenje i kompetentnost – to su temelji našeg poslovanja. Potiče nas strast prema stvaranju lijepe kose i to se odražava u svakom našem proizvodu.

ZA POTROŠAČE U MALOPRODAJI

Profesionalna njega kose za Vas.

Mi predstavljamo inovacije, pouzdanost, kvalitetu, povjerenje i kompetentnost – to su temelji na kojima se zasnima naše poslovanje. Uspjeh brenda i zadovoljstvo njegovih potrošača rezultat su stalnih ispunjavanja visokih očekivanja koji je izražen u tvrdnji „Profesionalna njega kose za Vas“.

Potiče nas strast prema stvaranju lijepe kose i to se odražava u svakom našem proizvodu. Kao krovni brend, Schwarzkopf obuhvaća široku paletu brendova u tri kategorije: njega kose, oblikovanje kose i boje za kosu, uključujući legendarne brendove poput Schaume, Trovremenski Taft i Brillance boja za kosu. Silueta, poznati zaštitni znak Schwarzkopfa, nalazi se na pakiranju svakog proizvoda i pojavljuje se u svakoj televizijskoj reklami. Time se osigurava kvaliteta svakog proizvoda koji se lansira pod nazivom Schwarzkopf.

Za salonske profesionalce

Schwarzkopf Professional – Together. A passion for hair

Mi vjerujemo da je cjelina bolja od običnog zbroja njezinih dijelova. Mi vjerujemo u dijeljenje strasti – strasti prema kosi. Mi vjerujemo u pravo partnerstvo – dvosmjerni odnos za cijeli život.

Mi smo Schwarzkopf Professional i postojimo za frizere.

Naši frizeri su u srcu svega što radimo. Oko njih smo izgradili dinamičan poslovni model. Inovativni proizvodi, sveobuhvatna podrška, stručna edukacija, dostupna inspiracija, istinsko slavlje – imamo sve to i puno više. Mjerimo svoj uspjeh uspjehom frizera. To je jedino što vrijedi.