Silan

Silan Classic

Omekšivač za rublje Silan Fresh Sky omekšava vašu odjeću i rublje i daje im dugotrajan miris svježine.  Sada još duže uživajte u opuštajućem osjećaju predivne šetnje po svježem jutarnjem zraku! Omekšivač za rublje Silan Fresh Sky podaruje vam osjećaj svježine jer čini rublje ugodno mekim i daje mu poseban miris koji traje i do 140 dana*. 

Silan Naturals

Silan Naturals daje divnu mekoću i prekrasan miris vašem rublju. Tekući omekšivač na biljnoj bazi je 100% veganski i sastoji se od 99% prirodno dobivenih sastojaka. Ostavlja odjeću, ručnike i plahte čudesno mekanima. Formula ne sadrži silikone, boje i mikroplastiku. Parfem je visoko biorazgradiv te pojačava naš jedinstveni omekšivač neodoljivog mirisa.

Glavni brend

Silan Aromatherapy

Omekšivač za rublje Silan Aromatherapy omekšava vašu odjeću i rublje i daje im dugotrajan miris svježine.  Omekšivač za rublje Silan Aromatherapy podaruje vam uživanje u mirisnim trenucima za kojima vaša osjetila žude: miris s dragocjenim esencijalnim uljima preobražava vašu svakodnevnu odjeću u nevjerojatno iskustvo svježeg parfema koje traje i do 140 dana*.

* u ormaru