Silan

Silan Classic

Omekšivač za rublje Silan Fresh Sky omekšava vašu odjeću i rublje i daje im dugotrajan miris svježine.  Sada još duže uživajte u opuštajućem osjećaju predivne šetnje po svježem jutarnjem zraku! Omekšivač za rublje Silan Fresh Sky podaruje vam osjećaj svježine jer čini rublje ugodno mekim i daje mu poseban miris koji traje i do 140 dana*.

Silan Suprême

Doživite luksuzan miris rublja uz Silan Suprême. Ovaj omekšivač za rublje sadrži finu parfemsku kompoziciju koju su kreirali francuski parfumeri, nudeći izvanredan dugotrajan doživljaj mirisa rublja za sve vrste tkanina.** Crème-Care formula brine o tome da vaša odjeća ima idealnu mekoću i njegu nakon pranja.

Osim toga, ovaj omekšivač za rublje sada sadrži održiviju tehnologiju mirisa za dugotrajan miris i mekoću te poboljšanu biorazgradljivost.*

Silan Suprême omekšivači za rublje dostupni su u četiri varijante: Romance (miris buketa ružičastih ruža i bijelog cvijeća i svježih voćnih nota),  Glamour (voćne note s drvenim i senzualnim elementima mošusa), Elégance (voćna gornja nota, hranjiva cvjetna jezgra i mješavina neodoljivih ekskluzivnih parfema) i Pleasure (kremaste note kao npr. sandalovina i tonka s daškom svježine koju donose latice ruže i kruške).

* Kao što je potvrđeno od strane International Flavors & Fragrances I.F.F. (Nederland) B.V. (2021.) i Firmenich SA (2021.)

** Napomena: Ovaj proizvod se ne smije koristiti na sljedećem tekstilu/odjeći:
a) Tekstil/odjeća označena kao otporna na plamen, jer se zaštita od zapaljivosti može smanjiti.
b) Tekstil/odjeća koja je posebno pahuljasta (npr. flis, velur).
c) Tekstil/odjeća s polupropusnim membranama (npr. Goretex®, funkcionalna odjeća)

Glavni brend

Silan Naturals

Silan Naturals daje divnu mekoću i prekrasan miris vašem rublju. Tekući omekšivač na biljnoj bazi je 100% veganski i sastoji se od 99% prirodno dobivenih sastojaka. Ostavlja odjeću, ručnike i plahte čudesno mekanima. Formula ne sadrži silikone, boje i mikroplastiku. Parfem je visoko biorazgradiv te pojačava naš jedinstveni omekšivač neodoljivog mirisa.

Silan Aromatherapy

Omekšivač za rublje Silan Aromatherapy omekšava vašu odjeću i rublje i daje im dugotrajan miris svježine.  Omekšivač za rublje Silan Aromatherapy podaruje vam uživanje u mirisnim trenucima za kojima vaša osjetila žude: miris s dragocjenim esencijalnim uljima preobražava vašu svakodnevnu odjeću u nevjerojatno iskustvo svježeg parfema koje traje i do 140 dana*.

* u ormaru