Statement Grooming Goods - STMNT

TREND MUŠKOG GROOMINGA

Trend muškog groominga je u tijeku što dovodi do procvata otvaranja barber shopova i produžetak muških usluga u salonima.
 
Moderni barbering ili muški grooming spoj je brijanja i frizera. Pristup vođen lifestyleom, komunikacija usredotočena na“Grooming/Male Grooming” ne “Barbering”.

Oblikovana našom suradničkom vizijom i formulirana našom strašću, ovaj je brend više od svojih proizvoda. Kao kreativci i inovatori, razvili smo niz visokih performansi kako bismo ne samo doprinijeli, veći pomogli u prepisivanju standarda groominga.

  • STMNT nije samo brend. Odražava način života.
  • STMNT je vrhunski brend za muški grooming koja se temelji na lifestyleu s izvrsnim formulama proizvoda, kao i vrhunskim pakiranjem i kao takav bi trebao biti pozicioniran.
  • STMNT je muški brand za grooming kreiran s tri najjedinstvenija i najinspirativnija barbera na svijetu: oživjeli su brend prožet svojim znanjem i stručnošću kako bi prepisali standarde groominga.

Tri osobne styling kolekcije i sažeta linija za njegu kose i brade tvore kreativnu liniju proizvoda za moderno barberstvo. Formulacije temeljene na učinku u kombinaciji s lifestyle lookom i osjećajem vrhunska su rutina za svakodnevnu upotrebu kako biste dali svoj statement.

Tri zasebne i osobne styling kolekcije popraćene kompaktnom linijom za grooming čine cjelovit asortiman proizvoda po mjeri za barbershopove i salone.

Kreirala su trojica najtalentiranijih, kreativnih i najinspirativnijih barbera na svijetu. Oni ulažu svoje vlastite priče, znanje i strast ne samo da razvijaju vrhunske proizvode već stvaraju brend sa svrhom.

  • Julius Cvesar (@juliuscaesar) - L.A. based barber, edukator i  voditelj emisije.
  • Sofie Staygold (@staygold31) - L.A. based, nagrađivani barber i edukator.
  • Nomad Barber (@nomadbarber) - Liverpool (UK) svjetski nomad barber.

“Kao kreativci i inovatori okupili smo se kako bismo svaki svoj proizvod izradili ispočetka. Sve smo stavili u ovo. Našu inspiraciju. Naše znanje. Našu strast. Pomaknuli smo granice i razvili iznimne formule. Testirali smo ih dok nisu premašili naša očekivanja. Rezultat: tri različite kolekcije stylinga, popraćene linijom njege od 5 dijelova." –STMNT kreatori Ovo je naš STATEMENT. Brend koji čini statement.

Mi smo pioniri modernog barberstva.  Naša je misija učiniti više nego pridonijeti; tražimo da prepišemo standarde groominga. Poštujemo ljude koji imaju hrabre i autentične statemente. Stvaramo zajednicu pokretača koji utječu na našu industriju. Ljudi koji se zalažu za ono u što vjeruju. Pristupajući istinski suradničkom pristupu oblikujemo brend koji nadilazi proizvod. Brend sa svrhom. "

  • Vrhunske formule: Neviđena izvedba i nevjerojatno zadržavanje. STMNT proizvodi razvijeni su na temelju izazovnih kreatora i izuzetno detaljnih zahtjeva. Nakon nebrojenih krugova testiranja, krajnji rezultati daju superiorne performanse u odnosu na proizvode za brijače i frizere na tržištu.
  • Izuzetni mirisi: Kako bi upotreba STMNT proizvoda postala holističko iskustvo, posebna pažnja posvećena je mirisima: svaki kreator je razvio svoj vlastiti mirisni potpis za svoju kolekciju, dok je miris za grooming bio zajednički razvoj.
  • Vrhunsko pakiranje: Kvalitetna ambalaža i impresivni detalji poput utisnutih potpisa na staklenkama rezultiraju vrhunskom privlačnošću koju brend zaslužuje.