Syoss

Syoss je uspješan maloprodajni brend u području kozmetičkih proizvoda za kosu namijenjen njezi, bojenju i oblikovanju kose s profesionalnim proizvodima razvijenima i testiranim u suradnji s frizerima.

Syoss, kao najuspješniji kozmetički brend za kosu lansiran na tržištu prije 10 godina, nudi proizvode za njegu, bojenje i oblikovanje kose koji su razvijeni i ispitani u suradnji s profesionalnim frizerima, stilistima i stručnjacima za boje za kosu.

Njega: Visokoučinkovita formula s Keratin Primerom – profesionalnom tehnologijom koja se koristi diljem svijeta – jača vlakna vlasi i njeguje kosu kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona – svaki dan.

Oblikovanje: Visokoučinkovita formula sa sustavom kontrole oblikuje kosu kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona – svaki dan.

Boje za kosu: Trajne boje za kosu profesionalne kvalitete za kućnu uporabu – razvijene i ispitane u suradnji s frizerima i stručnjacima za boje za kosu. Inovativna formula s visokokoncentriranim profesionalnim spojem pigmenata produžuje trajanje intenziteta boje i osigurava maksimalnu učinkovitost boje – s profesionalnim prekrivanjem sijedih vlasi.

Syoss je uspješan maloprodajni brend za žene i muškarce između 25 i 50 godina koji žele njegovanu, oblikovanu i lijepu kosu kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona – svaki dan.

Glavni brend
www.syoss.com.hr

Informacija & usluge