gettyimages-1185878319-170667a

DIGITALIZACIJA

Novi modeli poslovanja i suradnje, stvaranje jedinstvenog korisničkog iskustva i pametno korištenje podataka i tehnologije, digitalizacijom oblikujemo tržišta sutrašnjice.

VODIMO DANAŠNJA TRŽIŠTA
OBLIKUJEMO TRŽIŠTA SUTRAŠNJICE

Digitalizacija je odlučujući element našeg strateškog okvira za svrhovit rast i stoga je ključna za budućnost društva Henkel. Digitalizacijom stvaramo dodanu vrijednost za kupce i potrošače. Razvijamo nove poslovne modele za industriju i proširujemo cjelovitu integraciju podataka našeg društva. To postižemo snažnim fokusom na digitalno poslovanje i našu digitalnu jedinicu, Henkel dx, pokretačku snagu naše digitalne transformacije i inovativnih, poslovnih modela utemeljenih na tehnologiji.

TEHNIČKI ORIJENTIRANI POSLOVNI MODELI


Digital Business

Od umjetne inteligencije do proširene stvarnosti i 3D ispisa: koristimo digitalne tehnologije i primjenjujemo našu stručnost kako bismo unaprijedili transformaciju u industriju 4.0. Optimiziramo naše poslovanje – i stvaramo trajnu dodanu vrijednost za potrošače, kupce i partnere iz raznih industrija.

INOVACIJA KROZ SURADNJU


Open Innovation & Ventures

U Henkelu se oslanjamo na otvorene inovacije i poduhvate. Tražimo i ulažemo u razvojne tvrtke diljem svijeta, surađujući s njima na provedbi projekata digitalne transformacije. One su vrijedan izvor inovativnih tehnologija i rješenja za naše poslovne sektore.

DIGITALNA TRANS­FORMACIJA


Digital Transformation

Vođeni našom Henkel dx sektorom, ubrzavamo našu digitalnu transformaciju. Korištenjem digitalnih tehnologija i podataka stvaramo dodatnu dodanu vrijednost za naše kupce i potrošače te povećavamo učinkovitost naših procesa.