Beauty Care

Henkel Beauty Care ima vodeći položaj na tržištima diljem svijeta, a poslovanje s proizvodima namijenjenim potrošačima neprestano se širi. Poslovna jedinica razvija, proizvodi i prodaje brojne uspješne proizvode visoke kvalitete (za kosu, tijelo, kožu i oralnu higijenu) dostupne u 150 zemalja diljem svijeta.

Beauty Care aktivno djeluje u sektoru proizvoda namijenjenim potrošačima, kao i u ekspertnom poslovanju s vrsnim stručnjacima. U sektoru robe široke potrošnje želimo nastaviti s proširivanjem našeg vodećeg položaju u području inovacija na zrelim tržištima kako bismo povećali udio na tim tržištima. U ekspertnom poslovanju s vrsnim stručnjacima nastavljamo s našom strategijom globalizacije, a posebno smo usredotočeni na poticanje prodaje na tržištima u nastajanju. Držimo vodeća mjesta u svim međunarodnim tržišnim segmentima. Henkel Beauty Care objedinjuje proizvode robnih marki s područja boja za kosu, proizvoda za oblikovanje kose, njegu kose, njegu tijela, njegu kože i oralnu higijenu. Schwarzkopf Professional jedan je od tri vodeća dobavljača proizvoda za frizerske salone.

Tržišta

Poslovna jedinica Beauty Care aktivno djeluje u poslovnoj jedinici za robu široke potrošnje označene robnom markom s proizvodima za kosu, njegu tijela i oralnu higijenu te u sektoru profesionalnih proizvoda za frizerske salone.