Consumer Brands

Henkel Consumer Brands Stage Visual

Consumer Brands naša je poslovna jedinica koja obuhvaća potrošačke robne marke i proizvode u područjima asortimana proizvoda za pranje rublja i održavanje kućanstva i proizvoda za njegu kose. Radi se o platformi sastavljenoj od više kategorija koja uključuje vrhunske robne marke kao što su Persil, Schwarzkopf te ukupan asortiman proizvoda Syoss. Naš cjelokupni portfelj proizvoda usmjeren je na dvije ključne kategorije: 

Proizvodi za pranje rublja i održavanje kućanstva


Henkel je započeo svoje poslovanje deterdžentima za pranje rublja prije gotovo 150 godina. Danas naš asortiman proizvoda za pranje rublja i održavanje kućanstva uključuje deterdžente i pomoćna sredstva za pranje rublja, sredstva za pranje posuđa, sredstva za čišćenje površina i proizvode za održavanje zahoda. 

washingmachine

Jeste li znali da tvrtka Henkel 

godišnje proda količinu

deterdženta dovoljnu za 25 milijardi pranja?


Kosa


U sklopu naše kategorije proizvoda za njegu kose aktivni smo na području robe za široku potrošnju, kao i proizvoda za profesionalnu njegu kose. Potrošački segment proizvoda za kosu nudi proizvode za bojenje, oblikovanje i njegu kose za maloprodaju i prodaju izravno potrošačima. Profesionalnim salonima za njegu kose nudimo proizvode za njegu, bojenje, završni tretman i oblikovanje kose. Schwarzkopf Professional jedan je od tri najveća svjetska dobavljača proizvoda za profesionalnu njegu kose. 


icon hair color

Jeste li znali da se svake sekunde diljem svijeta proda više od 20 Henkelovih boja za kosu?

Glavni brend

Silan

Naši glavni brendovi širom svijeta