Muškarac s knjigom u ruci naslonjen na drvo

ODRŽIVOST

Kao što se odražava u našim korporativnim vrijednostima, predani smo predvoditi u održivosti. Kao liderima, cilj nam je biti pioniri novih rješenja za održiv razvoj, uz nastavak odgovornog oblikovanja našeg poslovanja i poboljšanja  našeg gospodarskog uspjeha.

Naša strategija

Naša strategija održivosti nadahnuta je našom svrhom: Pioneers at heart for the good of generations. Svojim pionirskim duhom, svojim znanjem, svojim proizvodima i tehnologijama, želimo obogaćivati i unapređivati  živote milijarda ljudi svakog dana – i oblikovati prihvatljivu budućnost za buduće generacije. 

Stoga je održivost središnji element naše vizije budućnosti. Želimo aktivno voditi transformaciju prema održivijem gospodarstvu i društvu, pomoći da se zaštiti i obnovi priroda, pridonijeti osnaživanju zajednica i jačati povjerenje naših dioničara.

U našem Strateškom okviru za ostvarivanje ambicije održivog poslovanja 2030+ navedene su naše dugoročne ambicije u okviru tri dimenzije – Regenerativni planet, Uspješne zajednice i Partner od povjerenja i poveznice za naše ambiciozne težnje za postizanjem „Transformacijskog utjecaja za dobrobit generacija”.

TRANSFORMATIONAL IMPACT FOR THE GOOD OF GENERATIONS
Sylvie Nicol

   

Gledajući u budućnost, dobro smo pripremljeni: održivost je duboko ukorijenjena u našu poslovnu strategiju i živi u našoj svrsi. S takvim temeljima, naša se transformacija prema održivosti nastavlja!

maxresdefault

Naša postignuća u 2023

Naša strategija održivosti temelji se na realizaciji naših ambicija kroz konkretne mjere i projekte kako bismo postigli praktičan napredak. Niže su navedena odabrana postignuća iz 2023.

Suradnja i partnerstva