• Henkel Hrvatska
 • Kontakt
 • Dodaj u Moja zbirka
 • Dijeli
Izbornik
Pretraga

Zaposlenja u Henkelu

Samo sudjelovanje nama nije dovoljno. Mi želimo više. Želimo pobijediti u svemu u čemu se natječemo. Ova odlučnost u kombinaciji s motivacijom, ambicijom i strašću ujedinjuje više od 53.000 Henkelovih zaposlenika diljem svijeta. Postanite dio našeg tima i razvijte se zahvaljujući mogućnostima zaposlenja koje nudimo!

Zaposlenja u Hrvatskoj

Henkelov globalni poslovni uspjeh može se izravno pripisati našim motiviranim zaposlenicima u Hrvatskoj. Zapošljavamo strastvene, entuzijastične i inovativne ljude i nudimo im radno okruženje koje će ih osposobiti, ali i izazvati da svoje talente i ambiciju iskoriste na najbolji mogući način.

Ponude za posao

Ponuda poslova i prijava

Priznanja

Henkel Njemačka jedan je od najboljih poslodavaca na svijetu i već šesti put dodijeljena mu je titula „Najboljeg poslodavca”

Logo - Clevis Praktikantenspiegel

Henkel je svrstan u najbolje poslodavce među pripravnicima i diplomiranim studentima.

Logo - Europes 500 top employers award

Henkel je svrstan među najbolje poslodavce među europskim studentima ekonomije.

Henkel spada među najpoželjnije poslodavce u Njemačkoj.

Henkel spada među najpopularnije poslodavce u Njemačkoj i Europi.

Logo - Potentialpark Online Talent Communication

Henkel je dobio najbolje ocjene za svoje komunikacijske kanale u Hrvatskoj.

Studenti

Oduvijek ste željeli postići mnogo i imate jasne ciljeve pred sobom? Odlično! Jer se istinska ambicija i poriv ne pojave sami od sebe nakon što završite studij. Nemojte čekati da pokažete svoj potencijal – uspješno stažiranje tijekom vašeg studiranja ili Henkelov izazov u inovacijama najbolji su temelj za dobivanje dobrog početnog radnog mjesta i za obećavajuću karijeru u Henkelu.

Upoznajte Henkel – družite se i saznajte više

Biste li htjeli saznati više o Henkelu? Upoznajte nas na svom kampusu, odradite stažiranje ili sudjelujte u inovacijama. Uvijek ste online? Slijedite nas na Facebooku ili LinkedInu i budite informirani.

Diplomirani studenti

Sve što ste postigli – ispiti koje ste polagali, studiranje u inozemstvu, stažiranja koja ste odradili – dokazali ste se tijekom vašeg studija. Sada želite učiniti isto i u profesionalnom životu i biti dio najboljih. Volite promjene. Što god radite, napravite dobro. Sa strašću, predanosti i visokim standardima koje postavljate sebi i drugima. Dobro došli u okruženje koje ispunjava vaša očekivanja i gdje se davanje svog maksimuma nagrađuje. Kao dio međunarodnog tima koji razmišlja kao vi i dijeli vaše ambicije. Naše tri poslovne jedinice nude nevjerojatan raspon mogućnosti za zaposlenje i karijeru, i to na globalnoj razini.

Prikazi:

Gustavo, Marketing, Adhesive Technologies

Meet the people behind our exciting brands & technologies. Watch the interview taken while he is getting started in the morning.

1:32 Min.

50636

Što je potrebno da biste se pridružili našem timu

Predvodnik u inovacijama, brendovima i tehnologijama – to je Henkelova vizija. Dijelite li tu viziju, našu strast za dobrim radom i uspjehom? Onda s veseljem očekujemo vašu prijavu!

Što vam je potrebno:

 • Izvanredno obrazovanje
 • Iskustvo prvog posla stečeno kroz stažiranja ili studentske organizacije
 • Vrlo dobro poznavanje engleskog jezika; druge jezične vještine su prednost
 • Prvo međunarodno iskustvo kroz stažiranja ili studij
 • Predanost koja nadmašuje redovno studiranje

Nadalje, očekujemo:

 • Znatiželju
 • Spremnost na brzo preuzimanje odgovornosti
 • Strast za dinamikom u tvrtki
 • Interes i otvorenost za nove kulture
 • Snažan „ja to mogu” stav
 • Uvjerljivost
 • Želju da se uvijek dođe do najboljeg rješenja, čak i ako se drugi neće uvijek složiti s vama 
 • Sposobnost rada u timu

Stručnjaci

Već ste postigli mnogo, ali i dalje imate mnogo ambicija za ostvariti? Neovisno o tome jeste li stručnjak ili iskusni menadžer, potrebne su vam dobre prilike kako biste u potpunosti iskoristili svoje talente. Potrebni su vam pravi uvjeti u kojima se najuspješniji pojedinci mogu istaknuti u timskom okruženju i biti na odgovarajući način nagrađeni za svoja postignuća. U Henkelu radite u okruženju u kojem se cijeni vaš dobar rad, a ne samo vaša prisutnost. Talentiranim osobama s radnim iskustvom nudimo brojne mogućnosti za razvoj u međunarodnom okruženju – u njihovoj zemlji ili u inozemstvu.

Prikazi:

Bernadette, Marketing, Beauty Care

Meet the people behind our exciting brands & technologies. Watch the interview taken while she is getting back to work.

0:53 Min.

50638

Vaši izgledi

Želimo ojačati naš globalni tim – to nisu samo prazne riječi, već sastavni dio naše strategije.

 • Nudimo primamljive mogućnosti zaposlenja za stručnjake u različitim poslovnim jedinicama, funkcijama i zemljama.
 • Omogućujemo vam da simetrično napredujete u karijeri: zahvaljujući vašem znanju i iskustvu, našoj sustavnoj kulturi davanja povratnih informacija i prilagođenim programima razvoja, možete brzo napraviti sljedeći korak u karijeri.
 • Vaša nagrada temelji se na uspješnosti vašeg rada. Uz vašu osnovnu plaću dobivate i atraktivne bonuse ako se postignu prethodno dogovoreni ciljevi. Sveobuhvatne socijalne naknade upotpunjuju cijeli paket.

Zašto Henkel: „Duh Henkela”

Sve zaposlenike Henkela diljem svijeta ujedinjuje jedna misao: mi smo tim! Kao globalni tim sa strašću i zadovoljstvom zajedno uspješno oblikujemo tržište. Tražimo kolege koji dijele ovu motivaciju i spremno prihvaćaju nove izazove.

Nije bitno gdje počinjete svoju karijeru u Henkelu: važna je vaša osobnost. Tražimo domišljate zaposlenike koji primjenjuju pragmatična rješenja. Želite li znati što nas čini drugačijima? Uz svu raznolikost, ove kvalitete karakteriziraju sve Henkelove zaposlenike diljem svijeta:

 • želja za neprekidnim promišljanjem i propitivanjem trenutnog stanja
 • nastojanje da se prate svi noviteti odlascima na obuke i obukama putem interneta
 • neumorno nastojanje da se pronađu bolja i inovativnija rješenja
 • strast da se ostvare sve potrebe naših kupaca
 • razvoj vrhunskih proizvoda i tehnologija na koje se oslanjaju brojni ljudi diljem svijeta

To su osnove koje definiraju duh Henkela.

Što možete očekivati kao dio Henkelova tima?

Želimo biti najbolji u svemu što radimo. Našu organizacijsku kulturu odlikuju poduzetničko razmišljanje i kontinuirana spremnost na promjene. Inovacije stvaraju stvarnu vrijednost za naše kupce. Podržavamo naše zaposlenike u njihovu pojedinačnom razvoju. Je li vam ovo primamljivo i izazovno? Onda razmišljate kao i mi!

Prikazi:

Corporate Video

Henkel in less than 4 minutes

3:04 Min.

208482