FAQ

Mogućnosti u Henkelu

“Henkelov duh“

Kažu da je sudjelovanje bitno, ali u Henkelu igramo na pobjedu. To je ta dodatna motivacija, ambicija i strast koja je zajednička svim našim zaposlenicima. Možete ju vidjeti u svakoj poslovnoj jedinici, svakom poslu i svakoj razini u kompaniji.  

Henkelov uspjeh je nastao zahvaljujući ljudima okrenutim novim iskustvima – ljudima sa poduzetničkim duhom koji istražuju svijet kako bi dobili nove ideje za naše inovativne brandove i vodeće tehnologije. 

Henkelovci su globalno ujedinjeni kroz jednu ideju: Mi smo jedan tim. To je”Henkel duh”.

Jesmo li privukli vašu pozornost i zanima li vas više? Javite nam se – osobno na nekim našim događajima ili se prijavite odmah putem: www.henkel.hr/poslovi.
 

Trenutnu ponudu poslova možete pronaći na našoj web stranici u odjeljku “Poslovi” -> “Pronađi ponudu poslova”.

Pronađite naše izazovne poslovne prilike i prijavite se putem www.henkel.hr/poslovi

Trenutno otvorena radna mjesta u Henkelu možete pronaći na www.henkel.hr/poslovi

Potrebno je samo kreirati poslovni profil na našem portalu sa poslovima te aktivirati “poslovnog agenta”. Ovisno o vašem profilu, biti ćete obaviješteni za buduće poslovne prilike. Sretno! 

Proces prijave

YouTube Thumbnail How to apply at Henkel: A step-by-step guide (Thumbnail)

Obzirom da su naši procesi prijave standardizirani, pozivamo kandidate da kreiraju svoj profil na: www.henkel.com/posao.

Primijetite li poziciju koja vas zanima i za koju ste kvalificirani, svakako se prijavite online. Jednostavno je! Sretno.

Najvažniji dokument je vaš CV (životopis) te cerfitikati. Naš online sustav za prijavu vam pruža priliku kreirati vlastiti profil kako bi nam pokazao da ste savršen kandidat za otvorena radna mjesta.

Molimo vas da nam pošaljete svu potrebnu dokumentaciju (primjerice preporuke, diplomu i slično) u digitalnom PDF formatu. 

Da – jednostavno ispunite vaš profil u našem online sustavu za prijave. Jednom kada vaš profil bude kreiran, moći ćete se prijaviti za nekoliko pozicija istovremeno.

Rekruterski tim će procesuirati vašu aplikaciju te stoga nema direktne kontakt osobe. Ukoliko nema direktne kontakt osobe, možete koristiti generalan pozdrav kao što je: ‘Za odgovornu osobu’ ili ‘Poštovana gospođo ili gospodine’.

Da, molimo vas. Henkel je internacionalna kompanija u kojoj ćete surađivati sa kolegama iz cijelog svijeta te je stoga engleski jezik službeni jezik. Generalno je pravilo da se prijave za posao pišu na jeziku koji se nalazi u objavljenom oglasu za posao.

Da. Sve ponude za posao u našem sustavu za prijave su još uvijek otvorene i jedino uklonjene kada su popunjene. Pripravništva se objavljuju nekoliko puta godišnje tako da ćete ponue za poslove pripravništva vidjeti uvijek. Ne brinite za stariji datum objave ponude za posao.

Naš rekruterski tim će vam pomoći sa svim upitima koji se odnose na Vašu prijavu. Kontaktirati ih možete ovdje.

Ukoliko imate bilo koje tehničko pitanje ili pitanje vezano uz proces online prijave, molimo Vas kliknite ovdje.

To može varirati ovisno o vrsti posla. U pravilu, samo je nekoliko tjedana između vaše prijave i zapošljavanja. Za studentsku praksu biste se trebali prijaviti do šest mjeseci unaprijed. Ovdje možete pročitati o procesu prijave i selekcije u Henkelu.

Svako radno mjesto u Henkelu je jedinstveno i potraga za pravim kandidatom je vrlo važna za obje strane, kako za kandidata tako i za Henkel. Želimo biti sigurni da su kompanija i kandidat odgovarajući jedan drugome. Osigurati ćemo povratnu informaciju kandidatima tokom cijelog procesa.

Pripravništvo

Svi koji su zainteresirani za pripravničku poziciju ili integrirani diplomski program bi se trebali prijaviti online. Brže je te štedi vrijeme i novac.

Ukoliko studirate u centru za edukacije ili u operativnom odjelu, obučavati ćemo vas 7.5 sati dnevno. Ukoliko ste na stručnom studiju ili sveučilištu, radno vrijeme ovisi o vašem rasporedu.

Da, praksa je moguća u Henkelu. No, broj mjesta je ograničen. Ponudu praksi možete pronaći na našem portalu za poslove – molimo vas prijavite se online.

Pripravnički staž

Datumi pripravništva su fleksibilni i nisu vezani za semestralnu nastavu. Molimo Vas prijavite se barem 4 do 6 mjeseci unaprijed obzirom da su mnoge pozicije već prethodno popunjene.

Mogućnosti za odrađivanje pripravništva su dostupne u našim prodajnim, kemijskim i tehnološkim poslovnim jedinicama. 

Pripravništva su moguća u sljedećim područjima: 

  • Marketing, Prodaja, Istraživanje Tržišta
  • Nabava, Logistika, Upravljanje lancima opskrbe
  • Financije, Računovodstvo, Kontroling
  • Ljudski resursi, Korporativne Komunikacije, IT i Pravni odjel
  • Razvoj proizvoda, Istraživanje i Analitika, Ambalaža

Da biste pronašli popis naših trenutnih radnih mjesta za stažiranje molimo Vas provjerite našu Web stranicu Poslovi i Prijave ili posjetite Henkelovu Facebook stranicu. Molimo vas da se prijavite barem 4 do 6 mjeseci prije planiranog pripravništva obzirom da su mnoge pozicije već prethodno popunjene. 

Da, možete. Nema boljeg načina za poticanje ideja, inspiraciju i motivaciju za uspješan završni rad od praktičnog rada posebnice u sjajnoj kompaniji kao što je Henkel. Molimo vas imajte na umu da ne nudimo eksplicitne teme jer želimo vaše konkretne prijedloge. Većina studenata koji su pisali svoj završni rad su stažirali prije u Henkelu.

Direktan pristup

Henkel nudi široki raspon karijernih mogućnosti. Provjerite naše trenutne ponude poslova na web stranici ili pretražite posao na Henkelovoj Facebook stranici. Biti ćete sretni što ste to učinili!

Henkel omogućuje dipomantima brojne prilike za početak profesionalne karijere – internacionalnu perspektivu i rotaciju posla.  

Ovisno o regiji i funkciji, Henkel omogućuje specifične pripravničke programe:
•    24-mjesečni financijski pripravnički program unutar Interne korporativne revizije u Njemačkoj.  
•    On-boarding Program za Talente u Marketingu i Prodaji unutar naše Beauty Care Poslovne Jedinice.

Diplomanti najčešće počinju sa direktnim zapošljavanjem u Henkelu – što ima mnoge benefite kao što su: 
•    Odgovornost od prvog dana 
•    Sveobuhvatan praktičan rad i mentoriranje od neposredno nadređene osobe
•    Prilagođena edukacija i plan razvoja 
•    Najčešće jednu rotaciju posla svakih šest mjeseci unutar prve dvije godine 

Naše upravljanje talentima se temelji na filozofiji “Triple two”: dopuštanje talentima da imaju barem dvije uloge u dva različita poslovna područja i dvije različite zemlje. Razlog koji leži iza ove filozofije je što vjerujemo da je rad u različitim ulogama, poslovnim jedinicama i funkcijama dobar za vaš osobni razvoj i unaprijeđuje razumijevanje Henkela kao globalne kompanije.

Saznajte više o svojoj budućnosti unutar Henkela 

Lica raznih zaposlenika Henkela. Gledaju samouvjereno i smiju se.

Usudimo se zajedno utjecati. 

Karijera kod nas predstavlja rast u dinamičnoj i raznolikoj kulturi povjerenja i pripadanja te pretvaranje vaših ideja u stvarnost.
Usudiš li se utjecati? Pričajmo.