Our Henkel employees are ready to make an impact.

Kod nas je karijera zaista globalna

Henkelovi proizvodi i tehnologije dostupni su širom svijeta.  Sa zaposlenicima 125 nacionalnosti i ureda iz 79 zemalja, nudimo beskrajne globalne karijerne mogućnosti.

Pronađite svoj posao

World-map

Iskusite ujedinjeni duh naših globalnih timova

Odlični rezultati dolaze iz kulture povjerenja, zabave i timskog duha. Upravo zato ohrabrujemo timske događaje, promoviramo ideje zbližavanja i njegujemo osjećaj pripadnosti diljem svijeta. Naša namjera je kreirati najbolje okruženje za karijere budućnosti.  

Istražite spektar mogućnosti u našem poslovanju. 

Zahvaljujući našim snažnim markama, inovacijama i tehnologijama, držimo vodeće pozicije u industrijskom i potrošačkom poslovanju. Iskoristite priliku istražiti različite perspektive promjenom vašeg područja odgovornosti ili čak industrije svake dvije do tri godine. 

Nađite savršen spoj u našim različitim funkcionalni područjima

Bilo da se radi o marketingu, prodaji, kontrolingu, istraživanju i razvoju ili digitalnom poslovanju – razvojne mogućnosti u Henkelu su raznolike kao i naše robne marke i tehnologije.

Ovdje kontroliramo i pratimo sve aktivnosti duž financijskog lanca vrijednosti i osiguravamo da procesi u odjelu financija ostanu najbolji u klasi, uključujući likvidnost, upravljanje rizikom, optimizaciju poreza, upravljanje valutama, upravljanje financijama, kvartalna i godišnja izvješća i odnose s investitorima. Bez obzira na to krećete li otpočetka ili želite isprobati nove smjerove kao profesionalac, pozivamo vas da pridonesete dugotrajnom uspjehu Henkela!

Kao snažan lokalni i regionalni poslovni partner, obuhvaćamo sve vrste financijskog izvještavanja u kombinaciji s kontrolom i praćenjem. Održavanjem visoke razine kvalitete i primjenom prvoklasnih end-to-end procesa, u mogućnosti smo postići optimalna sveobuhvatna rješenja koja zadovoljavaju zahtjeve Henkel grupe u pogledu kvalitete i vremena. Pridružite nam se na ovom putovanju te iskusite što to znači prihvatiti izazove globalnog igrača sa širokim spektrom proizvoda, robnih marki i tržišta.

Posredovanjem vještina i kompetencija, educiranjem naših timova i zapošljavanjem novih talenata razvijamo naš globalni tim. Na ovaj način pokrećemo kulturu performansi i postavljamo temelje za digitalnu transformaciju u Henkelu. Što god da radimo, radimo to kako bismo "osigurali uspješno poslovanje pomoću ljudi, uz razvijanje snažnog osjećaja pripadnosti". Postanite dio ovog odjela i pomozite izvući najbolje od naših zaposlenika.

Zaposlenici u Logistici odgovorni su za organizaciju lanca opskrbe (SC). Njihov zadatak obuhvaća cijeli lanac opskrbe – od planiranja potražnje do distribucije i klijenata. Upravljanje lancem opskrbe u Henkelu nadilazi tradicionalne granice. Za neke klijente nudimo Vendor-Managed-Inventory (VMI), upravljanje zalihama od strane dobavljača. Kako bi optimizirao procese u lancu opskrbe, Henkel koristi inventar koji upravlja dobavljačima (SMI) za koji nam dobavljači daju pristup svojim podacima o procjeni zaliha i podacima o potražnji.

Henkelov marketing je vrlo svestran, a možete raditi u B2C ili B2B marketingu. Pridružite se jednom od naših internacionalnih ili lokalnih timova ili postanite član naše jedinice za digitalni marketing. Svi oni imaju zajednički pristup razvoju sofisticiranih marketinških rješenja u brzom i konkurentnom okruženju. Prihvatite priliku i kontrolirajte kreativne i medijske agencije za optimalno korištenje naših medijskih i komunikacijskih budžeta, koristite podatke i složene informacije iz novih trendova i preferencija kupaca ili radite na strategijama oglašavanja, inovacijama proizvoda i relansiranju proizvoda.

Odjel prodaje odgovoran je za naše distribucijske kanale i upravljanje odnosima s kupcima. Terenska prodaja kombinira jasne ciljeve i direktno djelovanje. Uz podršku našeg širokog portfelja jakih robnih marki, imati ćete izravan kontakt s klijentima i moći ćete implementirati kampanje s voditeljima trgovina iz trgovinskih kompanija. U ovom odjelu dobivate izravan odgovor na provedene aktivnosti i možete osjetiti utjecaj koji imate na naše brendove i tvrtku. 

Naša misija je osigurati najbolje moguće uvjete nabave na globalnoj razini objedinjavanjem najboljih rješenja za nabavu sa Henkelovim gospodarskim i strateškim ciljevima. Osim uvjeta nabave, ovdje značajnu ulogu imaju kvaliteta i pouzdani poslovni partneri. Pridružite se našoj misiji i iskusite izazove globalnog igrača koji je svjetski lider na zrelim tržištima i tržištima u nastajanju u B2B te B2C sektoru. Bez obzira na to kako i gdje se odlučite prijaviti u našoj diviziji, imamo pravi izazov za svakoga tko je spreman promijeniti igru.

Svi poslovi

Saznajte više o svojoj budućnosti unutar Henkela 

Lica raznih zaposlenika Henkela. Gledaju samouvjereno i smiju se.

Usudimo se zajedno utjecati. 

Karijera kod nas predstavlja rast u dinamičnoj i raznolikoj kulturi povjerenja i pripadanja te pretvaranje vaših ideja u stvarnost.
Usudiš li se utjecati? Pričajmo.