POSLOVI


U Henkelu se usudimo utjecati.

Gdje se tehnologija spaja sa dobrima potrošača, doista možete utjecati na dobrobit ljudi, vodeće marke i na vrlo učinkovite poslove diljem svijeta. Vaša karijera u Henkelu znači još veći doprinos održivoj budućnosti. Volimo hrabrost i svježe ideje u timovima koji se usude i koji brinu.

Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Zašto Henkel

Možeš promijeniti igru.

Pokretač igre u Henkelu znači odgovornost od samog početka, upravljanje našom digitalnom transformacijom i pretvaranje ideja u stvarnost.  

Zaposlenik Henkela na različitim slikama oko svog posla. Radi na svom iPadu, pozira pred kamerom i predstavlja bijelu cipelu pored logotipa Persil Sneaker Clean.

Upoznajte Tilaka

U Henkelu mogu dovesti u pitanje status quo i biti inovativan.
S pomoću mobilne aplikacije za savjetovanje o boji Choicify redefinirao sam način na koji potrošači otkrivaju svoj proizvod po narudžbi koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Do ove je inovacije došlo zbog kolektivne volje da se poremeti tržište uvođenjem nečeg utjecajnog na revolucionaran način. Sada se nazivam izumiteljem.

Tilak, korporativni direktor odjela Digitalna trgovina

Igramo kao tim 

Igrati kao tim u Henkelu znači imati kolaborativan mindset koji se oslanja na povjerenje i transparentnost te koji potiče raznolikost. 

Zaposlenica Henkela u svom radnom okruženju. Ona skroluje po telefonu, radi na svom laptopu, ima poziv i pozira pred kamerom.

Upoznaj Orryanu

U našem timu slušamo jedni druge te nema striktne hijerarhije. Naša kompanija vrlo ozbiljno podržava raznolikost i uključenost. Velika stvar u našoj komunikaciji sa zajednicom je bila kada je “Black Lives Matter” pokret postao viralan. Nevjerojatno je da možemo imati moć prepustiti veliku pozornicu ovakvim važnim temama.   

Orryana, Internacionalna Community Menadžerica

Možeš ostvariti svoju karijeru 

Ostvariti karijeru u multinacionalnoj organizaciji sa raznovrsnim porfoliom, u Henkelu znači da ste nadomak sljedećeg koraka.

Zaposlenica Henkela ispred svog radnog mjesta. Pozira pred kamerom, sortira znakove iz Persilove kampanje #Rethink Fashion i smiješi se.

Upoznaj Noru

Nije uvijek lako slijediti ambicioznu karijeru. To vas može gurniti do vaših granica.  Ali, ako prihvatite nove izazove, ništa ne može spriječiti vaš rast u Henkelu. Rano sam naučila preuzeti odgovornost i preuzeti karijeru u svoje ruke. Sada razvijam strategije za marke koje se neprestano razvijaju. Baš poput mene.

Nora, Direktorica Internacionalnog Marketinga 

Nudimo više od posla

Pronaći nešto više od posla u Henkelu znači utjecati na ljudske živote, na sve industrije te doprinijeti održivoj budućnosti našeg planeta. 

Zaposlenik Henkela prikazan na svom radnom mjestu. Na slici je kocka plastičnog materijala i on radi na pakiranju.

Upoznaj Eduarda

Oduvijek mi je bilo važno ne samo raditi nego utjecati na poboljšanje života ljudi. U Henkelu sam pronašao mjesto koje mi omogućuje razvoj u svom području, zabaviti se na poslu i učiniti svijet održivijim. Kao menadžer za ambalažu, moja misija je smanjiti uporabu plastike. Za mene je to više od “samog posla”. 

Eduardo, Internacionalni Menadžer za Ambalažu 

Zašto Henkel

Naš globalni i raznovrsni tim oblikuje bolje sutra

Kako kreiramo vašu uspješnu karijeru 

Saznajte više o svojoj budućnosti unutar Henkela 

Lica raznih zaposlenika Henkela. Gledaju samouvjereno i smiju se.

Usudimo se zajedno utjecati. 

Karijera kod nas predstavlja rast u dinamičnoj i raznolikoj kulturi povjerenja i pripadanja te pretvaranje vaših ideja u stvarnost.
Usudiš li se utjecati? Pričajmo.