Vademecum

Vademecum je pasta razvijena u suradnji s dentalnim stručnjacima. Vademecum laboratoriji pružaju potpunu dentalnu zaštitu spajajući znanost i prirodu. Uglavnom prodavan u Francuskoj i Srednjoj Europi, Vacemecum je jedini Henkel brend pasti za zube posebno razvijen za poboljšanje svojstava prirodnih sastojaka učinkovitom i aktivnom zaštitom za zdrave zube i desni.

Od 1950. ova je zubna pasta dostupna potrošačima u Zapadnoj Europi. Zahvaljujući velikom uspjehu, Vademecum je 1994. ušao na tržišta Srednje i Istočne Europe.

Vademecum je razvijen tako da prirodnim sastojcima nježno održava oralnu higijenu. Znanstvenici iz Vademecuma koriste najnovije znanstvene spoznaje u spoju s najboljim sastojcima iz prirode za stvaranje optimalne njege za zube. Poznati i prirodni aktivni sastojci poput majčine dušice, kadulje, metvice i kamilice u spoju s medicinski važnim mineralima poput kalcija, magnezija i fluorida, ključni su za naše paste za zube.

Linija proizvoda Vademecum pruža zaštitu i njegu za svakodnevne potrebe poput svježine, učinkovite njege za osjetljive zube ili nježno izbjeljivanje zubi.