Various Henkel employees portrayed in action and in different working environments.

Usudite li se ubrzati svoju karijeru od početka? 

U Henkelu ćete pronaći okruženje u kojem možete rasti i mrežu kontakata za cijeli život. Dodatno, nudimo vam priliku za posao u globalnom timu, koji je prvi korak prema razvoju vaše karijere. Ovo je šest razloga zbog koji biste se trebali prijaviti za našu praksu. 

Prijavite se
studentica Nina, praksa iz međunarodnog marketinga, pranja rublja i kućne njege; odjel Ručno pranje posuđa

Usudiš li se vjerovati u ideje poput Nine?

Za Ninu postoje dvije stvari koje su je uvjerile da je Henkel odlično mjesto za rad: internacionalan tim i posvećenost velikim idejama. Također, postoji još jedan poseban razlog koji joj sada omogućuje osvrnuti se na neka velika postignuća.

student Alam, praksa u globalnoj raznolikosti i inkluziji, korporativni ljudski potencijali

Usudite li se neprestano učiti poput Alama?

Kao pripravnik u odjelu Korporativnih ljudskih resursa, Alam smatra raznolikost ključnim faktorom Henkelove kulture. No, postoji još nekoliko razloga zašto Henkel smatra potencijalnim budućim poslodavcem – nakon samo jednog mjeseca rada.

studentica Claire, praksa u istraživanju i razvoju njege ljepote – antiperspirant i dezodorans, napredno istraživanje APDO

Usudiš li se imati otvoren um poput Claire?

Nakon provedene jedne godine u odjelu za Istraživanje, Claire nije samo vidjela razvijanje inovacija nego je i sama sudjelovala u procesu. Nadalje, sada u potpunosti razumije prednosti snažne interne zajednice. 

Naučite više o našem procesu prijave

Proces koji se sastoji od tri faze pokazuje nam vaše vještine te vas približava sljedećem koraku u karijeri. Započnite sa online prijavom, prihvatite poziv razgovor i primite ponudu za posao. Jedva vas čekamo upoznati. 

Prijavite se

Pronađi savršeni spoj za početak svoje karijere

Bez obzira za vaše područje zanimanja ili koje prednosti donosite, u Henkelu postoji prikladno mjesto za vas.


Istražite sve poslove

Saznajte više o svojoj budućnosti unutar Henkela 

Lica raznih zaposlenika Henkela. Gledaju samouvjereno i smiju se.

Usudimo se zajedno utjecati. 

Karijera kod nas predstavlja rast u dinamičnoj i raznolikoj kulturi povjerenja i pripadanja te pretvaranje vaših ideja u stvarnost.
Usudiš li se utjecati? Pričajmo.